• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
Yleistä

Kartanohotelli Kivennapa on viihtyisä majoitus- ja kokouspaikka Sinulle, joka haet lämminhenkistä palvelua ja vieraanvaraisuutta.

Kivennapa sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pieksäjärven rannalla Pohjois-Savossa, Muuruvedellä. Maaseudun rauha ja vehreys houkuttelevat viettämään niin perhejuhlia kuin virkistyspäiviä Kivennavalle.

Kivennavalla tilaisuutesi! Kokouksille, koulutuksille ja muille tilaisuuksille Kivennapa tarjoaa toiveiden mukaiset tilat - jopa 150 hengelle. Viihtymisen varmistavat maittava ruoka, rauhallinen majoitus ja aktivoiva ohjelma.

Majoitus

Majoittumistilaksesi voit valita tunnelmallisen Riihisyrjä rantamökin, viihtyisän huoneen päärakennuksesta, tilavamman huoneen Napamajasta tai sviitin oman terassin ja saunan kera.

Kaikista huoneista löytyvät televisio, suihku ja wc. Huoneen hintaan sisältyvät pyyheliinat, liinavaatteet sekä runsas aamiainen.

Riihisyrjässä on nukkumatilat 10 hengelle, oma sauna sekä keittiö.

Majoituspaikkoja on yhteensä 30.

Activities
Kokoukset

Kokouskäyttöön tarjoamme erilaisia tiloja pienryhmistä aina 100 hengelle. Kokoustilassa on käytettävissä valkokangas, videotykki, piirtoheitin, fläppitaulu sekä langaton internet. Riihisyrjässä (Takkatupa) on myös tarjolla neuvottelu- /ryhmätyötilaa. Jokaiselle asiakkaalle räätälöimme yksilöllisen kokouspaketin juuri toiveidenne mukaan.

Savusauna

Kivennavan savusaunan hellivien löylyjen jälkeen Pieksäjärven vilvoittaviin aaltoihin pulahtaminen tekee ihmisestä uuden.

Mahdollista on myös saunoa luxussähkösaunassa. Niin jälkilöylyt kuin luovat palaveritkin onnistuvat takkatuvassa.

Hää- ja perhejuhlat

Hääjuhlaa pidetään yhtenä elämän tärkeimpänä tapahtumana. Häät ovat suuri, iloinen ja toivottu juhla. Juhlat voivat olla luonteeltaan hyvin erilaisia, sillä jokaisella parilla on erilaiset toiveet hääjuhlaa varten. Me autamme järjestämään juuri teidän näköisenne juhlat.

Herkullinen ruoka on luonnollisesti pääosassa. Tarjolla on erilaisia menukokonaisuuksia, joista voi valita mieleisensä tai yhdistellä niitä oman maun mukaan.

Häävalssin voi tanssahdella tunnelmallisessa vanhan ajan tanssiladossa, jossa on orkesterille esiintymislava, runsaasti tanssitilaa, lokoisia sohvia ja tietenkin janoisia palveleva Napanteri- baari.

Ruoka

Ravintolan keittiöstä valmistuu maukasta kotiruokaa vaativaankin makuun. Raaka-aineiden laatu on meille tärkeää, siksi käytämme lähiympäristössä tuotettuja raaka-aineita ja Pieksäjärven tuoretta kalaa. Kalastaja Ierikka nostaa kalat viereisestä järvestä. Naudanliha tulee samasta pihapiiristä Henrik-pojan kasvattamosta. Lisäksi ruisleipä ja rieska ovat aina emännän paistamia. Myös ruisleipään käytetyt jauhot tulevat läheiseltä Luomutilalta.

Toteutamme tarjoilun isommallekin ryhmälle arkilounaasta juhla-ateriaan. Kerrothan siis toiveistasi. Tule ja nauti aidoista mauista!