• Yleistä
 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Ruoka
 • In English
Yleistä

Kievari Rantapirtti sijaitsee luonnonkauniissa maalaisympäristössä Koskenpäällä, Salosveden rannalla.

Rantapirtti on suosittu juhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Kesäisin janoisia palvelevat terassi ja olutbaari Olvila. Meillä voit majoittua huoneissa, mökeissä tai leirintäalueella.

Aktiviteetteja ja ryhmätoimintaa löytyy kallioseikkailusta ja vaijeriradasta kirkkovenesoutuun. Safareihin voi osallistua kanooteilla, koira- tai hevosvaljakoilla, mönkijällä tai moottorikelkalla. Rallitunnelmaan pääsee huippuajajan kyydissä. Monipuoliset kalavedet ja patikointireitit ovat aivan lähelläsi.

Palvelumme räätälöidään aina toiveittesi mukaan.

Majoitus

Tila- ja majoituspalvelut
Meillä on tilaa sekä kokouskäyttöön että majoitukseen ympäri vuoden.

Huoneet:

 • 5 x 2 h huonetta, joissa suihku/wc käytävällä.
 • 3 x 4 h huonetta, joissa oma suihku/wc, TV yhteisessä oleskelutilassa.

Mökit

 • 4 x 2 h
 • 1 x 3 h
 • 3 x 4 h joista kaksi talviasuttavaa
 • 1 x 6 h (talviasuttava)
 • 1 x 9 h (talviasuttava)

Mökeissä sähköt, keittosyvennys, takka, kesällä erillinen suihkurakennus,talvella käytössä saunan suihkutilat.

Leirintäalue:

Valtakunnalliseen leirintäalueverkostoon kuuluva alue.

 

Aktiviteetit

Kokoustilat:

Viihtyisän salimme varustuksena on videotykki, videolaitteisto, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Saunat:

Safarin jälkeen maistuvat savusaunan makoisat löylyt ja jälkipeliä voi jatkaa takkatuvan puolella.

Suoraan saunan löylyistä voit pulahtaa uimaan Salosveteen.. tai talvisin lämmitettyyn uima-altaaseen!

Ralli ja carting:

Eräs Kievari Rantapirtin suosituimmista elämyksistä on kyyti aidon ralliauton kartturina. Suomalainen soraränni, nopea auto ja taitava kuljettaja tarjoavat ainutlaatuisen autourheiluelämyksen. Vartavasten asiakastilaisuuksia ja testikäyttöä silmälläpitäen rakennetun ralliratamme pituus on 3 kilometriä, johon mahtuu monta mutkaa, mäkeä ja hyppyä.

Vauhdikkaassa Rally kart-autokilpailussa erottuvat jyvät akanoista. Voittaja selviää harjoittelun, aika-ajon sekä finaalin sisältävässä kisassa. Rantapirtissä on myös rallisimulaattori, jossa vauhdikasta rallia voi kokeilla täysin turvallisesti sisätiloissa.

Kalastus:

Meillä voit kalastaa ympäri vuoden, ja voit valita useista eri kalastusmuodoista:

 • vetouistelu
 • perhokalastus
 • pilkkiminen
 • pyydyskalastus

Melonta ja kirkkovene:

Rantapirtti sijaitsee Wanhan Witosen melontareitin varrella. Reitti on saanut nimensä vuonna 1909 käyttöön otetusta viiden markan setelistä, jonka keskellä oleva arkkitehti Eliel Saarisen ikuistama järvimaisema on Jämsänkosken Rasuanniemestä.

Kun vuokraat meiltä kanootin, saat mukaan pelastusliivit sekä kartan Wanhan Witosen reitistä. Samaan hintaan saat meiltä asiantuntevaa opastusta reitin yksityiskohdista ja muista alueen tarjoamista elämysmahdollisuuksista. Kuljetamme tarvittaessa vuokraamasi kanootin reitin alku- tai päätepisteeseen. Jos tuntuu siltä, että reitin varrelta aloittaminen tai kesken reitin lopettaminen on tällä kertaa sopiva vaihtoehto - kuljetus tai nouto järjestyy silloinkin.

Erikseen vuokrattavana meiltä löytyy myös vesitiiviitä kuljetuspusseja retkellä tarvitsemiasi varusteita varten. Meiltä voit vuokrata kanootteja joko lyhyemmäksi tai vaikkapa pitemmäksikin ajaksi. Kanoottimme ja muut varusteemme ovat hyvässä kunnossa, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan kauniista maisemista ja luonnon rauhasta.

Kanootteja rauhallisempaan matkantekoon vesitse voit vuokrata 16-paikkaisen kirkkoveneemme. Veneen kuljetustraileri on myös vuokrattavissa.

Safarit (moottorikelkat ja mönkijät)

Toiveidesi mukaan:

 • Ryhmän koko 2 - 50 henkilöä
 • Safarin kesto tunnista ylöspäin
 • Täydellinen ajovarustus
 • Hinnat alkaen 59 € / henkilö

Patikointi

Rantapirtin läheisyydestä löytyy useita patikointireittejä, jotka sopivat eritasoisille harrastajille - tervetuloa nauttimaan upeista maisemista!

Vaijeriliukurata ja frisbeegolf

Vaijeriliukuradallamme pääset kokemaan huikean vapauden tunteen ja vauhdin hurman. Rata sopii ihanteellisesti osaksi monipuolista ryhmätoimintatapahtumaa. Kiipeilyseikkailussa laitetaan "kova kovaa vastaan". Pystysuora nousu narutikkailla on haasteellinen vastus, olipa tehtävänä kiivetä ylöspäin tai laskeutua alas. Jokaiselle seikkailijalle on tarjolla omia kykyjä vastaavia haasteita, sillä tehtävien vaikeusaste on helposti muunneltavissa. Tule kokeilemaan!

Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin "pallogolfissa". Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeitä ja reiän korvaa maalikori. Peliajatus on, että vähimmällä määrällä heittoja radan suorittanut pelaaja on voittaja. Rantapirtin radalla on 9 maalikoria ja par on 27.

Toimintaa ryhmille - ryhmäkilpailut, "survival game", laser trap, sumopuvut ym

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme monimuotoisia ryhmäkilpailuja, joissa lajeina esimerkiksi kanadalaiskirveen heitto, tarkkuusammunta ilmakiväärillä tai värikuula-aseella, jousiammunta, liitokiekon heitto, puttaus golfsimulaattorillamme... vain mielikuvitus on rajana.

Survival game on toiminnallinen lipunryöstöpeli, jossa mitataan kykyä selviytyä eri tilanteista. Maaston hyväksikäyttö on avainasemassa, ja värikuulan osuma haalareihin pudottaa pelaajan pelistä pois.

Laser trap on ammuntaa lentäviin kiekkoihin aidolla kaksipiippuisilla, lasertoimisiksi muutetuilla haulikoilla. Laji on turvallinen ja ympäristöystävällinen.

...ja paljon muuta!

 

 

 

Ruoka

Miltä maistuu loimulohi tai rosvopaisti, tai perinteikkäät nokipannukahvit karjalanpiirakoiden ja munavoin kera?

Meillä on 30 vuoden kokemus perhejuhlien suunnittelemisesta ja järjestämisestä. Synttärit, polttarit, yksityistilaisuudet - ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat juhlat!

Ruoanvalmistuksessa hyödynnämme paikallisen luonnon antimia, kuten lähimetsien sieniä ja itse pyydettyä kalaa ja riistaa.

Ruokailu puhtaan suomalaisen luonnon helmassa safarin tai patikkaretken päätteeksi on mieleenpainuva kokemus.

In English

Lifelong memories

Kievari Rantapirtti Inn is located in the beautiful country scenery by the Lake Salosvesi in Central Finland.

Rantapirtti is a popular place for arranging parties for close friends as well as business meetings. Also accommodation is available in rooms, cabins and our camping area.

We arrange safaries with canoes, sled dogs, ATVs or snowmobiles. You can also have a ride in a rally car with a professional behind the wheel. A multitude of fishing possibilities and hiking routes are close nearby.

Our services are always tailored to meet your specific needs!