• Keltainen Talo
  • Keltainen Talo

Keltainen Talo

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Keltaisen Talon kahvilakauppa toimii historiallisessa Nuijantalossa Pälkäneen keskustassa!

Kahvila kutsuu aitojen herkkujen ääreen, leivomme kaikki puustit, kakut ja piirakat sekä loihdimme maistuvat täytetyt leivät ja pikkusuolaiset Talon keittiössä alusta asti itse. Arjen kauneus näkyy kaupan valikoimassa, löydät ihanat kodin sisustustuotteet, laadukkaat lahjat ja suussa sulavat herkut.

Tule ja koe Onkkaalan olohuoneen viehätys! Pidä juhlat niin kuin ennen vanhaan, Nuijansalissa on tilaa suurellekin joukolle! Yläkerrassa kokoushuone Lotta on nuijaa myöten valmiina kokouksiin ja emännän majoitushuoneet Käräjäkammari ja Luokkahuone odottavat yövieraita.
Nuijantalo on täynnä tarinoita, ja jokaisena päivänä lisäämme uusia – muistoja ja tunnelmia – vanhaa kunnioittaen.

Majoitus

Emännän kotimajoitus toimii läpi vuoden. Tule kokemaan kaunis retriitti Syrjänharjun kupeessa Pälkäneellä.

Keltaisen Talon yläkerran tunnelma vie mennessään. Tervetuloa viihtymään talon emännän Heli Rapatin hurmaaviin vierashuoneisiin: keltaiseen Luokkahuoneeseen tai siniseen Käräjäkammariin.

Kotimajoituksen emäntä, artesaani Heli Rapatti on sisustanut tyylikkäät vierashuoneet yli satavuotiaan Nuijantalon ilmettä kunnioittaen. Keltainen Luokkahuone ja sininen Käräjäkammari ovat molemmat kahden hengen huoneita.

Makuuhuoneen lisäksi vieraiden käytössä yläkerrassa ovat viihtyisä Marskin aula ja rauhaisa Keltainen sali.

Aktiviteetit

Olet tervetullut viivähtämään vierashuoneissani yön tai pari ja nauttimaan historiallisen Nuijantalon tunnelmasta. Keltainen Luokkahuone ja päiväunien sininen Käräjäkammari kuiskivat hiljaa Nuijantalon vuosisadan aikaisia tarinoita.

Eteläparvekkeelta avautuu hämäläinen järvimaisema. Vierashuoneiden ikkunoista siintää Mallasvesi ja lähimmälle uimapaikalle on matkaa vain noin 300 metriä.

Aivan talon nurkalta alkavat harjun lenkkireitit, jotka sopivat niin juoksuun, pyöräilyyn ja rauhalliseen vaeltamiseen kuin talvella hiihtämiseen.

Kokoushuone Lotta on tunnelmallinen kokoustila kokouksille tai koulutustilaisuuksille noin 20 hengelle. Lisäksi tarjoamme mm. häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, sukujuhlat, luokkakokoukset, muistotilaisuudet, luentotilaisuudet ja konsertit.

Ruoka

Emäntä leipoo kahvilaan aitoja, maistuvia makeita ja suolaisia makupaloja - kakkuja, puusteja ja piirakoita maailmalta kerätyillä ja suvun perinteisillä, nykyhetkeen päivitetyillä resepteillä. Nauti lisäksi laadukasta kahvia ja teetä sekä kylmiä virvokkeita.

Kahvilan tuotevalikoima vaihtelee päivittäin. Talon tuotteet leivotaan omassa leipomossa alusta asti itse! Aineksina Emäntä käyttää maukkaita ja laadukkaita raaka-aineita, kuten Vaahteramäen vapaiden Friida-ulkokanojen munia ja oikeaa voita. Leivonnaiset ovat vähälaktoosisia tai laktoosittomia.