• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
Yleistä

Kavalton tila

Kavalton tila on toimiva maatila kauniissa maalaisympäristössä, Piikkiönlahden rannalla, ainoastaan kivenheiton päässä Turusta. Kavalton tilan juuret ovat peräisin jo keskiajalta ja tila onkin ollut saman suvun hallussa jo vuodesta 1687. Nykyiset omistajat, Antti ja Taija Kavalto, vaalivat perinteitä jo yhdennessätoista polvessa.

Olemme olleet mukana rakentamassa muistoja ja tuomassa laatua ihmisten elämään jo useiden vuosien ajan. Haluamme luoda kanssanne ikimuistoisia hetkiä ja auttaa teitä irtaantumaan hetkeksi arjen rutiineista.

Majoitus

Rauhallinen majoitus maalla

Kiireisen Kaupunkihotellin sijaan vietä yösi maalla. Varaa huone Kavaltosta ja tule lepäämään kauniin luonnon keskelle.

Pakettiin kuuluu:
wc:t ja suihkut käytävältä
liinavaatteet
pyyhe ja aamupala.

Huoneet ovat 2-4 hengen huoneita ja petipaikkoja meillä on yhteensä 15 hengelle.

Activities

Kokous- ja juhlapalvelut

Kavalton Tila on idyllinen juhlapaikka, jossa perinteinen maanviljely sekä juhla- ja pitopalvelutoiminta kulkevat käsi kädessä. Meiltä löytyy eri kokoisia juhla- ja kokoustiloja, aina romanttisesta Navetan vintistä metsälammen rannalta olevaan savusaunaan saakka.

Kavalton tilalla järjestetään yritysasiakkaille kokous-, koulutus- ja virkistystilaisuuksia. Yksityisille asiakkaille järjestämme perhejuhlia: häitä, muistotilaisuuksia, ristiäisiä, rippijuhlia, syntymäpäiviä, varpajaisia, polttareita ja saunailtoja.

Ajatuksenamme on tarjota etukäteen huolella suunniteltu, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity tilaisuus, jonka ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa alkuvalmisteluista loppusiivouksiin asti puolestanne.

Aktiviteetit

Hyvän lisän tilaisuuksiin tuo jokin mukava oheisohjelma. Tarjoamamme aktiviteetit ovat oiva tapa ryhmäytyä työpaikan koulutuksen yhteydessä, saada raitista ilmaa tai vaikkapa nauttia ajasta hyvien ystävien kanssa. Järjestämme monipuolista ohjelmaa ja teemme yhteistyötä monien laadukkaiden ohjelmantuottajien kanssa.

Ruoka

Pitopalvelu

Meiltä voit tilata maukkaat tarjoiltavat kotiisi tai juhlapaikalle. Hoidamme juhlat alusta loppuun, jättämättä tiskiä tai sotkua jälkeemme. Hoidamme pitopalvelun joko kokonaisuudessaan, tai voitte myös halutessanne noutaa tilauksenne itse Kavalton Tilalta.

Ruokalistan laadinnassa otamme aina yksilöllisesti huomioon asiakkaan toiveet, ja tunnetusti ruokamme on laadukasta ja maittavaa. Suosimme lähiruokaa ja valmistamme talon omista marjoista mehuja ja jälkiruokia, sekä leivomme itse leivät ja leivonnaiset.