• Kauppisen Lomamökit
  • Kauppisen Lomamökit
  • Kauppisen Lomamökit

Kauppisen Lomamökit

  • Yleistä
  • Aktiviteetit
Yleistä

Mökit järviluonnon keskellä

Kauppisen Lomamökit on rakennettu kirkasvetisten järvien – Korpijärven, Haukijärven ja Pyöriänjärven rannoille. Laadukkaasti varustetut mökit ovat viihtyisästi sisustettuja, ja ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Aivan kivenheiton päässä pihapiiristä sijaitsevat hyvät marja- ja sienestysmetsät. Kalastamaan pääset vaikka joka päivä, sillä jokaiseen mökkiin kuuluu oma kalastusoikeus. Korpijärven maastossa mökkien läheisyydessä on koko perheen pelikenttä, jossa voi kokeilla lentopallo- tai sulkapallotaitoja sekä 3-reikäisellä minigolfradalla puttaustaitoja. Lapsille on kentän vieressä leikkimökki sekä korkeat narukeinut. Tilalla asustavat poni ja hevoset, joilla on mahdollisuus ratsastaa sekä muita kotieläimiä.

Aktiviteetit

Mökeillämme on oman rannan, laiturin ja veneen vuoksi kalastusmahdollisuus, joko omatoimisesti tai opastettuna (pillkimistä ja onkimista lukuun ottamatta tarvitaan kalastuslupa).

Talvipäivien iloksi teimme Haukijärven maastoon 115 metriä pitkän vauhdikkaan liukumäen nimeltä Hurmos. Mäkeemme saa myös iltavalaistuksen, ja olemme varanneet asiakkaiden käyttöön useita mäkeemme tarkoitettuja pehmustettuja liukureita.

Mäen yhteydessä on Huili-niminen kota, johon mahtuu 20-30 henkilöä tulen ääreen lämmittelemään. Kummatkin ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä!