• Kauppilan Matkailutila

Kauppilan Matkailutila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Kauppilan Matkailutila on perinteikäs täyden palvelun maatilamatkailukohde Pirkanmaalla lähellä Ikaalisten Kylpylää.

Tarjoamme vieraillemme laadukkaat kokous-, ja juhlatilat sekä majoitus- ja pitopalvelut sekä vuokramökkejä Kyrösjärven rannalla. Lisäksi järjestämme ohjelmapalveluja sekä seikkailu- ja kalastusretkiä.

Laadukkaat ja yksilölliset majoitus- ja juhlatilamme, kaunis sijainti maaseudulla luonnon keskellä sekä iloinen palveluhenkemme tekevät tilaisuudesta varmasti ikimuistoisen. Tervetuloa!

Majoitus
Kauppilan Matkailutalo

Maatilan 400-neliöinen matkailurakennus valmistui vuonna 1898, ja on kokonaan asiakkaidemme käytössä majoitus- ja juhlatilana. Käytössä on 7 makuuhuonetta ja yhteensä 21 makuupaikkaa. Tila soveltuu esimerkiksi perhejuhlien, yritystilaisuuksien tai kaveritapaamisten pitopaikaksi.

Pehtoorin tupa

Pehtoorin tupa on 1900-luvun alussa valmistunut entinen pehtoorin asunto. Talo on remontoitu matkailukäyttöön vuonna 1998, jolloin se on modernisoitu ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaksi, tarjoten makuupaikkoja yhteensä kuudelle henkilölle.

Piharakennukseen mahtuu majoittumaan 2–6 henkilöä.

Vuokramökki ja rantasauna

Vuonna 2005 valmistunut tilaussauna / vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön. Rantasaunassa on makuusijat kuudelle hengelle. Vuokramökin yhteydessä on erittäin matala hiekkapohjainen ranta joka soveltuu hyvin lapsille.

Toivankarin vuokramökit

Toivankarissa Ikaalisissa, kauniilla paikalla Kyrösjärven rannalla on kaksi sähköistettyä vuokramökkiä samassa pihassa, joista kumpaankin mahtuu yöpymään 4 henkilöä. Mökit vuokrataan yhteishintaan ja ainoastaan kesäkäyttöön. Toisessa myös keittiötilat, ja soutuvene kuuluu molempien mökkien varustukseen.

Aktiviteetit
Vuokrattavat kokoustilat yritystilaisuuksiin ja koulutuksiin

Kauppilan maatilamatkailun tiloissa on mahdollista järjestää kokouksia sekä koulutustilaisuuksia aina pienistä neuvotteluista yli 50 henkilön yritystilaisuuksiin saakka. Tarjoamme lisäksi yritysten käyttöön useita ryhmätyötiloja, sekä muut tarvittavat oheispalvelut.

Ohjelmapalvelut

Matkailutilan läheisyydestä löytyvät hiihto- ja ulkoilureitit, marjastus- ja sienestysmaastot, melontareitit ja kalapaikat. Tarjolla olevia aktiviteetteja ovat mm. pihakisat, mönkijä- ja kelkkasafarit sekä kala- ja kotaretket.

Tilalta muutaman kilometrin päässä sijaitsevasta Ikaalisten Kylpylästä löydät esimerkiksi golf-rangen, keilaradan, vesitropiikin, tenniskentät, sulkapallokentät sekä ravintolat ja yöelämää.

Ruoka
Pitopalvelu

Tilan emäntä laittaa maistuvat tarjoilut juhliin ja tapahtumiin asiakkaan toiveiden mukaan. Pitopalvelun ruokien raaka-aineet tulevat kotimaisilta tuottajilta, ja suosimme luomutuotteita. Lähiseudun aineksia käytämme aina kun mahdollista.