Kanniston Kotieläintila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Aito vanha maatila

Kanniston Kotieläintilalla eletään perinteen mukaan nykyajassa kestävää kehitystä toteuttaen. Luonnonmukaisella tilalla on kaksisataa eläintä. Ruokailu- ja majoitustiloja mukavuuksineen on jopa sadalle hengelle. Eläinlajit edustavat alkuperäisiä kotimaisia rotuja, ja joukossa elelee sopuisasti erikoisempia lajeja kuten ylämaankarjaa, aaseja ja poroja.

Kanniston tilalla on kokous- ja saunatiloja erikoisuutenaan tilava olkisavusauna ja lämmin kuuden hengen ulkokylpyallas. Ohessa on oiva mahdollisuus luonnossa liikkumiseen ja eri aktiviteetteihin.

Majoitus

Kannistoon voitte tulla lomailemaan täysi- tai puolihoitoon tai aamiaismajoitukseen. Tarjoamme 2-5 hengen perhehuoneita omilla suihku- ja wc-tiloilla, sekä aittahuoneita yhteisillä suihku ja wc-tiloilla.

Aktiviteetit

Tila tarjoaa mahdollisuudet ruokailuun, kokouksiin, saunomiseen ja monenlaisten ohjelmien ja aktiviteettien - esimerkiksi leirikoulun - järjestämiseen.

Pihapiirissä on tunnelmallinen Tuulentupa, jossa voi järjestää ohjelmaa, ruokailua ja vaikka tanssit. Kanniston kotimetsä on luonnontilainen 15 hehtaarin alue, jossa asuu monilajinen villieläimistö. Talvella voi hiihtää, pulkkailla tai retkeillä omilla välineillä. Kanniston toimintaan liittyy myös 2 km:n päässä savipohjainen Loimijoen varrella sijaitseva Myllyranta, jossa on onkimis- ja uintimahdollisuus.

Päärakennuksen ruokailutilassa on pöytiä 60 hengelle. Tilalla on kolme erilaista saunaa kylpyaltaineen, erikoisuutena tilauksesta lämmitettävä olkisavusauna. Ohjelmapaketteja ja retkilounaita järjestetään suurillekin ryhmille.

Kanniston Kotieläintila on sopiva kohde myös päiväretkeläisille, joiden ohjelmaan voi kuulua esim. tilan esittely ja ruokailu. Maatalousmuseo Sarka sijaitsee Loimaalla 20 minuutin matkan päässä. Toivomusten mukaan voidaan toteuttaa ulkoilu- ja pelitoimintaa tai teemapäivä kuten virkistyspäivä saunomisineen.

Ruoka

Räätälöimmet ateriat ja menut varauksesta asiakkaiden toiveden mukaan. Ruokailutilat ovat päärakennuksessa.