• Kalliorannan Lomapirtti
  • Kalliorannan Lomapirtti
  • Kalliorannan Lomapirtti
  • Kalliorannan Lomapirtti

Kalliorannan Lomapirtti

  • Yleistä
  • In English
Yleistä

Lomapirtti ja työhyvinvointia

Mökki- ja tilavuokraus

Kalliorannan Lomapirtti on viihtyisä 148 m2 hirsirakennus, jossa on tilava takkatupa, keittiö, 3 makuuhuonetta, kuistihuone, wc, pukuhuone, tilava suihku/wc-huone, puulämmitteinen sauna sekä avokuisti.

Talon takapihalta pääsee rantaan. Takapihalla on ruokailuryhmä ja piha-alueella paljon tilaa peleihin ja leikkeihin. Ranta on matala ja laiturin päästä hiekoitettu uimaväylä. Rannassa on pieni grillikatos ja soutuvene.


Luontoretket ja urheilu

Omatoimisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden, muun muassa lenkkipolut, vesiaktiviteetit, metsän antimien keräily ja pilkkiminen, luistelu, hiihtoladut..

Ohjattuja patikkaretkiä vaihtelevan pituisille luontoreiteille sekä retkeilyleirikouluja.

Luontolomat ryhmille tai perheille puutarha- ja metsäteemoin.


Työohjaus ja työhyvinvointi

Lisää voimavaroja ja ratkaisuja työhyvinvointiin, valmennuksia ja koulutuksia sekä virkistyspäiviä!

In English

Cottage accommodation in Eastern Finland

Kallioranta is located in Keitele, region of Pohjois-Savo in Eastern Finland. You can spend your holidays enjoying the surrounding nature and the way it changes throughout the year. Comfortable accommodation and a wide variety of activities for every season make your holiday worry-free and enjoyable.

Sauna and beach for true relaxation. Bikes for rent, board games and lots to do for kids. Fishing, rowing a boat and many more actitivies can be enjoyed on the lake.

The Kuopio Airport is only 100 kilometers away from Kallioranta.

Booking via booking.com