• Kakskerran Hirvilampi
  • Kakskerran Hirvilampi

Kakskerran Hirvilampi

  • Yleistä
  • Activities
  • Ruoka
Yleistä

Vain kivenheiton päässä Turun keskustasta

Juhla- ja kokoustilat luonnon ja metsän ympäröimänä

Hirsihuvilan kauniit tilat sekä paviljonki lammenrannalla muuntautuvat erilaisiin juhliin ja kokouksiin.

Kakskerran Hirvilampi on vuokrattavissa sekä arkisin että viikonloppuisin ympäri vuoden. Rakennamme tunnelman ja puitteet teidän päiväänne toivomusten mukaan. Hyödynnä ammattitaitomme ja kokemuksemme!

Meillä rakennuksiin ja terasseille on esteetön kulku. Tutustu Hirsihuvilaan, paviljonkiin sekä muihin tiloihin tarkemmin.

Activities

Häät ja muut perhejuhlat, kokoukset ja virkistyspäivät

Tilat

Tunnelmallinen hirsihuvila, erikseen tai yhdessä huvilan kanssa vuokrattavissa oleva paviljonki, sauna, laavu, grillihuvimaja ja viihtyisä ympäristö takaavat tapahtumien onnistumisen Hirvilammella.

Yksityistilaisuudet

Hirvilampi tarjoaa upeat puitteet perhejuhlien järjestämiseen; ristiäistilaisuudet, syntymäpäivät, rippijuhlat, lakkiaisjuhlat, akateemiset juhlat tai muistotilaisuudet. Olemme järjestäneet häätilaisuuksia pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme suunnittelussa ja tilaisuuden toteuttamisessa toiveidenne mukaan!

Yritystilaisuudet

Olipa kyseessä kokous-, koulutus- tai virkistyspäivä, järjestämme teidän päivästä onnistuneen.
Hirvilammella yrityksenne juhlat räätälöidään aina toivomusten mukaan. Tilaisuuksissa voimme hyödyntää molempia rakennuksia. Hirsihuvilaan sopii mainiosti 180 henkilöä ja Paviljonkiin 150 henkilöä.

Green Care Turku

Löydä omaan hyvinvointiisi luonnollinen tie. Autamme yhdistämään perusasiat kuntoon; liikunta, luonto, lepo ja ravinto. Järjestämme ammattitaitoisen verkostomme kanssa työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen keskittyvää toimintaa tavoitteellisesti, vastuullisesti sekä ammatillisesti.

Ruoka

Herkullisesta ruoasta Hirvilampi tunnetaan

Arvostamme käsin tekemistä ja suosimme puhdasta lähiruokaa. Teemme pidot niin yrityksille kuin yksityisille. Otamme aina yksilöllisesti huomioon asiakkaan toiveet ja olemme mukana toteuttamassa toiveiden mukaista kattaus- ja juhlasuunnittelua.

Meiltä voit myös tilata tarjottavat kotiisi tai juhlapaikalle!