• Yleistä
  • Activities
Yleistä

Tervetuloa!

Kaiturin tila Maskun Pakaisissa tarjoaa kävijöilleen palan elävää maaseutua kauniine pihapiireineen ja maatiaiseläimineen. Tila sopii niin ryhmille retki- ja kokouspaikaksi kuin satunnaisille piipahtajille viehättäväksi sunnuntaikahvittelukohteeksi. Myös koulu- ja päiväkotiryhmät ovat tervetulleita retkelle.

Kysy lisää emäntä Marjukka Kulmalalta! Tulethan kuitenkin kesäisin opastusaikoina tai kahvilan aukioloaikoina, sillä muulloin tila on perheemme koti. Yksityiskierroksia toki pidetään sopimuksen mukaan muinakin aikoina ympäri vuoden!

Activities

Tapahtumat Kaiturin tilalla

Meillä voi pitää lastensynttäreitä, mikäli synttärisankari ja hänen vieraansa viihtyvät eläinten parissa.

Juhannuksen jälkeen alkavat yleisöopastukset tilalla voi vierailla opastuskierrosten aikoina keskiviikosta sunnuntaihin.

Tilallamme voi vierailla myös kesälomakauden ulkopuolella. Emäntä opastaa mielellään aina kun aikataulut sallivat.

Kesäisin kahviloita pitävät eri yhdistykset sunnuntaisin klo 12-16. Kahvilla voi käydä ilman pääsymaksua ja samalla voi tukea kyseisen yhdistyksen toimintaa.

Vanhan päärakennuksen tilat ovat käytettävissä mm. kokouksia ja koulutuksia varten. Saliin mahtuu kokoustamaan enimmillään noin 30 henkeä.

Koulu- ja päiväkotiryhmät ovat tervetulleita retkille Kaiturin tilalle. Opastus mukautetaan lasten iän mukaan.

Juhla- tai kurssitilaksi sopii noin 500 metrin päässä tilastamme sijaitseva Pakaisten vanha kansakoulu, jota on kunnostettu ja varusteltu vuodesta 1985 asti kokoontumistilaksi. Sisätilat ovat siistit ja hyvin toimivat esimerkiksi perhejuhlille, kerhoille, kursseille tai vaikka viikonloppuleireille (patjat löytyy).