• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • In English
Yleistä

Kestävää luksusta

Kaidan Kihon luksushuvilat tarjoavat puitteet mukavalle lomalle tai luovalle kokoukselle. Täällä voit rentoutua luksushuviloissa hyvillä mielin, sillä olemme ottaneet ekologiset näkökulmat huomioon niin huviloiden rakennusvaiheessa kuin ylläpidossa.

Rakennusmateriaalit on valittu ympäristöystävällisyys etusijalla ja huviloiden tekniikka samoilla lähtökohdilla - mukavuudesta tinkimättä.

Majoitus

Kaidan Kunkku

Kaidan Kunkku on 10-hengelle soveltuva huvila kaikin mukavuuksin. Huvila sijaitsee omalla rannalla, jossa myös laituri ja vene. Talvisin voit pulahtaa avantoon tai myös kokeilla potkukelkka.

Kilpikonna

Kilpikonna on vuonna 2013 valmistunut 6-paikkainen järvenrantahuvila täydellä varustuksella. Tervetuloa nauttimaan!

Valmuska

Valmuska on avara vuonna 2013 valmistunut hirsihuvila, jossa on 6+2 vuodepaikkaa.
Huvila on täysin varusteltu,  parvelta löytyy jopa biljardi ja pöytätennis!

Hapero

Hapero on vuonna 2013 valmistunut tilava hirsihuvila, jossa on 6+2 vuodepaikkaa. Erikoisuutena on omat kylpyhuoneet jokaisen makuuhuoneen yhteydessä. Varaa tämä oiva huvila kokoukseen tai huvikäyttöön!

Activities

Savusauna, rantasauna ja palju

Lisäpalveluina Kaidan Kunkulla tarjotaan kehuttua savusaunaa, jossa voi kylpeä aamutunneille asti. Kylpypalju on mahdollista vuokrata kaikille huviloille itse lämmittäen tai valmiiksi lämmitettynä. Rantasaunan voi ottaa käyttöön lisämaksusta.

Muuta

Grillikota, sähköperämoottori, kylpytakit, polkupyörät, lumikengät ja karaokevälineet ovat vieraiden tilattavissa lisämaksusta. Metsä ja järvi tarjoavat upeat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin.

Saimaalle kalastusmatkat kalastuslupineen ja maisemaristeilyt järjestyvät vierailijan toivomuksien mukaan. Lisämaksusta voit tilata Leena-emännältä aamiaiset, kahvitukset ja muut ruokailut huvilalle tuotuna. Elämys on seurata Esko-isännän loimulohen valmistusta grillikodan avotulella tai talvella käydä kokemassa verkot jään alla.

In English

Eco-friendly luxury

Luxurious holiday homes that are built and kept up with eco-friendly manners are a great choice to enjoy a holiday in. Everything is taken care of and the apartments are wonderfully equipped.

Sauna, fireplace and barbecue hut in every cottage included. Rowing boat with a motor available for leisure trips or fishing, take off right from your own beach. The forest and lake offer a wide variety of activities for everybody.

At a little extra fee, landlady Leena serves breakfast, coffee or meals previously ordered right at the holiday home. You can follow your host Esko making grilled salmon on the open fire or taking the fishing nets up from the icy waters in winter.

And when your holiday comes to an end, you don’t have to worry about cleaning up – the final cleaning is taken care of by the hosts.

Booking