• Jukkolanmäen Navetanvintti
  • Jukkolanmäen Navetanvintti

Jukkolanmäen Navetanvintti

  • Yleistä
Yleistä

Upeat juhlatilat navetassa

Vanhan navetan kolme juhlatilaa toimivat tunnelmallisena miljöönä mm. häihin, syntymäpäiväjuhliin, yritystilaisuuksiin ja konsertteihin. Halusitpa tilaisuutesi sitten valmiina pakettina pienintä yksityiskohtaa myöten tai itse toteuttaen, Jukkolanmäen Navetanvintti tarjoaa siihen mahtavat puitteet.

Vintillä järjestät suuremmatkin juhlat ongelmitta; käytössä on täydet ruokailu- ja kahviastiastot sekä viini- ja alkumaljalasit 150 hengelle. Vinttiä vuokrataan tilaisuuksiin kesäisin.

Kellari soveltuu pienempiin tilaisuuksiin ja on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Juhlanavetta on juhlatiloista uusin ja soveltuu ympäri vuoden suurempiinkin juhliin, kokouksiin ja vaikkapa pikkujouluihin. Parhaimmillaan Juhlanavetta on pimenevinä iltoina.

Kaikissa juhlatiloissa on käytössä täysi astiasto sekä tilaisuuden ohjelman sujuvoittamiseksi äänentoisto, langattomat mikrofonit, videotykki ja valkokangas. Kankaiset lautasliinat lisäksi vuokrattavissa.

Navetanvintillä toimii kesäsunnuntaisin kahvila, jossa nautit tuoreista makeista ja suolaisista leivonnaisista sekä kahvista, teestä ja muista virvokkeista ihanassa ympäristössä.