• Jääskän Loma (Kauhava)
  • Jääskän Loma (Kauhava)
  • Jääskän Loma (Kauhava)
  • Jääskän Loma (Kauhava)
  • Jääskän Loma (Kauhava)

Jääskän Loma (Kauhava)

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
Yleistä

Kauhavalla Alahärmän taajamassa sijaitseva huoneistohotelli ja Haarusjärven rannalla olevat loma-asunnot ovat suosittuja matkailijoiden kesken ympäri vuoden. Kesäaikana niiden sijainnit Powerparkin huvipuiston ja hevoskeskuksen läheisyydessä (2-8 km / 3-10 min) ovat mitä parhaimpia.

Kauhavalla Haarusjärven rannalla olevassa  sauna- / kokoustilassa voit kokouksen ja saunomisen jälkeen pulahtaa järvivesialtaaseen, seurata isolta näytöltä kavereiden kanssa lätkää tai pitää naapurien kanssa elokuvaillan. Kesällä tämä on idyllinen paikka perhejuhlien järjestämiseen. Voit vuokrata käyttöösi ison katetun terassin wc-tiloineen.

Majoitus

Jääskällä voit majoitua mukavasti tasokkaissa loma-asunnoissa Haarusjärven rannalla, josta löytyy kolmen asunnon yhteiskäytössä oleva laavu, laiturialue, kaksi venettä sekä kanootti.

Majoittuminen onnistuu myös huoneistohotellissa, joka sijaitsee Kauhavalla Alahärmän taajamassa. Kyseessä on 10 minikeittiöllisestä yksiöstä koostuva talo, jossa jokaisella huoneistolla oma sisäänkäynti, terassi länteen ja ilmainen wlan-yhteys. Kukin asunto on tarkoitettu enintään 2 aikuiselle, lisävuoteita lapsille saa tarvittaessa. Samassa yhdeydessä sijaitsee myös hostelli Antin Tupa, jossa on kahden hengen huoneet minikeittiöllä ja yhteiset wc- ja suihkutilat käytävällä.

Tästä on lyhyt matka alueen nähtävyyksiin - Powerparkin huvipuisto ja Härmän kylpylä sekä golf-kenttä sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä kohteesta.

 

Aktiviteetit

Majoituksen lisäksi voit vuokrata Jääskän sauna- ja kokoustiloja Haarusjärven (Alahärmä) rannalla. Tilat tarjoavat hyvät puitteet kokouksen viettoon, lätkämatsin seuraamiseen porukalla, leffaillan järjestämiseen tai pelkästään rentoon yhteiseen olemiseen 10-12 hengelle.

Paikasta löytyy mm. pukuhuone ja vuoteita yhteensä kuudelle hengelle. Kävelymatkan päässä on rantalentiskenttä, grillikatos sekä upea järvi veneineen.

Talviaikaan käytössä on myös järvivesiallas, johon voi pulahtaa saunan jälkeen.
Jääskän Loma tarjoaa myös hyvät puitteet erilaisille juhlatilaisuuksille, kuten syntymäpäiville tai häille - istuinryhmiä löytyy jopa 120 hengelle asti.