• Isokenkäisten Klubi
  • Isokenkäisten Klubi
  • Isokenkäisten Klubi

Isokenkäisten Klubi

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Isokenkäisten Klubi - itärajan helmi on matkailupalveluja Kuusamossa tuottava perheyritys jo toisessa polvessa.

Paikka löytyy koskettavan luonnon alkujuurilta, hiljaisen ja puhtaan Heikinjärven rannalta, vain parin kilometrin päässä Venäjän rajavyöhykkeeltä.

Täällä voit yöpyä erämaahotelli Kortteerissa tai kaikilla mukavuuksilla varustetussa hirsimökissä, saunoa Seitsemän tähden savusaunassa, pulahtaa raikkaaseen avantoon ja nauttia perinteisestä, erityisellä huolella valmistetusta kuusamolaisesta lähiruoasta.

Monipuoliset ohjelmamme takaavat sen, että meillä viihtyy varmasti - kaikkina vuodenaikoina. Tervetuloa nauttimaan maukkaasta ruoasta, savusaunan lempeistä löylyistä ja makoisista yöunista.

Majoitus

Majatalo Isokenkäisten Klubi

Isokenkäisten Klubin päärakennuksen yläkerta toimii kodikkaana majatalona ryhmille, josta löytyy kahden hengen huoneita sekä yhteiskäytössä olevat wc:t ja suihku.

Erämaahotelli Kortteeri

Kortteeri on viihtyisä majoitusrrakennus Klubin pihapiirissä, josta löytyy 8 kpl kahden hengen huoneita, joissa jokaisessa suihku ja wc. Talo tarjoaa myös erillisen kuivatushuoneen ulkoiluvarusteelle.

Varsta-mökki

Varsta sijaitsee Heinkinjärven rannalla, kävelymatkan päässä Klubin päärakennuksesta. Mökkiin mahtuu 6 vierasta ja ja sisältä löytyvät kaikki mukavuudet.

Suopursu-mökki

Suopursu on hyvin varustettu mökki 8+2 henkilölle, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Klubin päärakennuksesta. Talosta löytyy 4 x 2 hh sekä kaksi lisävuodepaikkaa.

Pesäkolo-mökki

Tasokas Pesäkolo sijaitsee Suininkijärven rannalla, noin 10 km päässä Isokenkäisten Klubilta. Mökissä on 3 mh; yhteensä mökki majoittaa 10 vierasta.  Mökki on varustettu kaikin mukavuuksin.

Aktiviteetit

Kokoukset

Isokenkäisten Klubi on loistopaikka kokouksille. Leppoisa ilmapiiri ja ympäristön rauha antavat kokousväelle voimia uusiin ideoihin ja luoviin ratkaisuihin.  Klubirakennuksemme yläkerrassa on "ähveerayshuone" noin 10 hengelle. Huoneesta avautuu upea näkymä Heikinjärvelle. Alakerran viihtyisässä salissa on tilaa noin 40 hengelle. Peruspakettiin sisältyy mm. lentokenttäkuljetus, teemaillallinen sekä perinteisen savusaunan lempeät löylyt.

Juhlat

Juhlatkin järjestyvät tilauksesta; mm. pikkujoulut, perhejuhlat, valmistujaiset ja häät.
Isokenkäisten klubilla voit juhlia, syödä ja majoittua vaivatta.

Lomapaketit / Tyhy

Isokenkäisten klubi tarjoaa valmiiksi paketoituja, tunnelmallisia lomia Venäjän rajan tuntumassa niin yksittäisille kuin myös ryhmäasiakkaille. Tarjolla on erilaisia ohjelmia aina puolen päivän ohjelmasta useamman vuorokauden lomaan asti.

Saunat ja hoidot

Isokenkäisten klubi on ylpeä saunaelämyksen laatusertifikaatin omistaja. Paikasta löytyy tavallisia saunoja, mutta myös seitsemän tähden savusaua, joka sijaitsee tunnelmallisen Heikinjärven rannalla. Voit tilata myös yksilö- sekä virkistys- ja hemmotteluhoitoja, kuten esimerkiksi hierontoja, jalkakylpyjä ja erilaisia saunahoitoja.

 

 

Ruoka

Isokenkäisten klubilla on tarjolla monipuolisia ruokailupalveluita, mm.

  • Kotakokkausta lappalaiskodassa
  • Mahdollisuus ryhmäruokailulle (maailaispitopöytä, buffet, kotaruokailut)
  • Kelekka-kahvila, joka sijaitsee suositun kelkkareitin varrella (säävaraus)

Paikan menukokonaisuuksissa on korostettu luonnon läheisyyttä ja paikallisia raaka-aineita.