• Yleistä
  • Majoitus
  • In English
Yleistä

Vuokrahuvilat perinnemaisemissa

Hykkilän Huvilat sijaitsevat Kanta-Hämeen metsäisellä ja useiden järvien alueella. Hykkilän kylä on vanhaa ja rauhallista maaseutua, jossa on ollut asutusta jo satojen vuosien ajan. Täällä voit nauttia puhtaasta ilmasta, katsella tähtitaivasta ja ihastua kuun loisteesta.

Majoitu maalaismaisemassa Kuivajärven rannalla, vastapäätä upeaa Saaren kansanpuistoa. Huvilat ovat siistejä, hyvin varusteltuja ja omalla rannalla.

Helsingistä, Turusta ja Tampereelta on vain noin 1,5 h ajomatka Hykkilään.

Majoitus

Huvilat omalla rannalla

Kolme hyvin varusteltua ja siistiä vuokrahuvilaa sijaitsevat Kuivajärven rannalla. Kaikissa huviloissa on lattialämmitys, ilmalämpöpumppu, takka, sauna, oma ranta ja soutuvene. Huviloissa voi majoittua ympäri vuoden.

Hiekkuri sopii erityisesti lapsiperheille. 85 neliön hirsimökki on kahdessa tasossa ja majoittaa kuusi. Aurinkoisella terassilla on kaasugrilli. Järven ranta on matala, ja sopii hyvin lapsille. Rannassa soutuvene. Osa sähköstä tuotetaan aurinkopaneeleilla.

Rantapytinki majoittaa 5 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa. Matalassa rannassa on onkilaituri soutuveneineen. Isolla, aurinkoisella terassilla kaasugrilli.

Rantatörmä on kahden kerroksen 85 neliön hirsimökki, jossa on kaksi makuuhuonetta. Sängyt viidelle, lisäksi vuodesohva. Puolivarjoisella terassilla kaasugrilli. Laituri ja soutuvene.

 

In English

Lakefront living

Spend a holiday in a lakefront cabin at Hykkilän Huvilat located on the shores of the Kuivajärvi Lake in the village of Hykkilä, in the Municipality of Tammela. The cabins Hiekkuri, Rantatörmä and Rantapytinki are well equipped, tidy, suitable for winter living and have a private shore.

Hykkilän Huvilat is located in a tranquil setting in Tavastia Proper in a forested area with numerous lakes. The village of Hykkilä is an old and peaceful rural area that has been inhabited for centuries. Staying with us you will be able to enjoy clean air, view the starry skies and love the moonlight. Helsinki, Turku and Tampere are only a one-and-a-half hours’ drive from Hykkilä.

Contact us via email or give us a call. You can also find us Hykkilän Huvilat on Facebook.

You are warmly welcome to Hykkilän Huvilat to enjoy natural tranquility throughout the year.