• Hiekkarannan Lomat
  • Hiekkarannan Lomat
  • Hiekkarannan Lomat
  • Hiekkarannan Lomat

Hiekkarannan Lomat

  • Yleistä
  • Majoitus
  • In English
Yleistä

Luonnon keskellä

Hiekkarannan tasokkaissa loma-asunnoissa majoitut rauhallisessa ympäristössä, useiden järvien ja laajojen metsien syleilyssä Keski-Suomessa, mansikkatilan yhteydessä.

Lähimetsät tarjoavat erityisen hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen sekä marjastukseen ja sienestykseen. Kannonjärvi, Enonjärvi ja läheinen Kivijärvi ym. on kalastusta harrastavien suosiossa hyvän kalakantansa vuoksi; kuha ja hauki ovat tavallisia saaliita. Joskus voi lohikalakin napata, ja järven jäällä kevätauringossa pilkkiessä arkihuolet unohtuvat varmasti.

Talvella hiihtäjää kutsuvat ladut lähimetsässä ja järven jäällä. Kesän helteillä helpotusta antavat Kannonjärven matalat hiekkapohjaisen rannan vesi, joka on hyvä ympäristö myös lasten uimaharjoituksille - ja ranta-saunan lämpö on juhlaa.

Majoitus

Mikkilä

Tässä kodikkaassa mökissä voit nauttia huolettomasta lomasta! Kyseessä on 68m2 puutalo kaikilla mukavuuksilla, jossa 2 mh. Lisäksi mökille kuuluu 12 m2 rantasauna. Mökin ranta on matala ja hiekkapohjainen - sopii hyvin lapsille. Laituri, soutuvene ja pelastusliivit kuuluvat myös mökin varustukseen. Terassilta veteen on vain 10 m!

Sini

Sini-pyöröhirsimökki sijaitsee kauniissa paikassa, vain 10 m päässä idyllisestä järvenrannasta. Mökin pinta-ala on 50 m2 ja se on saneerattu vuonna 2011. Mökissä on 4+2 vuodepaikkaa, täysi varustus ja iso kuisti. Soutuvene, pelastusliivit ja oma pieni saari - jossa huvimaja - kuuluvat myös vuokrahintaan.

Kulmala

Kulmala-pyöröhirsimökki sijaitsee niin ikään järvimaisemissa, vain 7 m päässä rannasta. Mökin pinta-ala on 77m2, kuistin 8m2. Mökki on täysin varusteltu, ja vuodepaikkoja on 4+2. Hintaan kuuluvat myös rantasauna, laituri, soutuvene, ja pelastusliivit.

 

 

In English

Bed & Breakfast with a heart

In Hiekkaranta, in Central Finland, you can enjoy your stay in well-equipped holiday cottages in connection with a strawberry farm. The cottages are located in a peaceful area surrounded by several lakes and wide forests, which offer excellent opportunities for different kinds of outdoor activities and for example berry and mushroom picking.

The fish rich lakes Kannonjärvi, Enonjärvi and Kivijärvi among others are very popular among leisure fishers. Pike perch and pike are a common catch. Sometimes even a salmon can take a bite. The everyday troubles will be forgotten during an ice-fishing tour on the sunny lake in spring time. The skiing tracks in the near forests and on the lakes are a temptation for skiers.

On warm summer days the sandy beach and the shallow water of the lake Kannonjärvi provides refreshment. It offers also perfect opportunities for children’s swimming training. A relaxing bath in the lake shore sauna will be the high point of the day.

During the strawberry season you must try the sweet taste of the delicious strawberries directly from the field.

All our cottages are suitable for year-round use!

Booking via booking.com