• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Kokous-, juhla- ja lomanviettopaikka Hämeessä

Hevossilta on uniikki kokous- ja juhlapaikka, retkikohde ja lomanviettopaikka. Tarjoilemme maistuvaa käsintehtyä lähiruokaa, aktiviteetteja luonnontilaisilla metsäalueilla ja hämäläisen talonpoikaisen miljöön, jossa on Lounais-Hämeen monipuolisin ja aidoin savusaunavalikoima, museo sekä tasokkaita lomamökkejä.

Tervetuloa!

Majoitus

Majoituspalvelut

Hevossilta tarjoaa majoitustilaa n. 20-30 hengelle kerrallaan, kesäaikana enemmänkin.

Kuusi eri kokoista hirsimökkiä tarjoaa ainutlaatuiset yöpymiskokemukset museaalisen miljöön keskellä.

Hääyön Hevossillassa voi viettää myös Keinulan torpassa, jossa hääpari takkatulen loimussa voi nauttia menneen elämän hiljaisuudesta ja kesäyöstä.

Activities

Kokoukset, juhlat ja ohjelmaa

Haluaisitko kokeilla, millaista on ideoida, neuvotella ja haltioitua työtovereiden tai asiakkaiden kanssa puitteissa jotka ovat yli 100 vuotta vanhoja? Hyvään kokoukseen kannattaa liittää työhyvinvointia parantavaa aktiviteettia, saunomista sekä tietenkin monipuoliset ruokailut koko ryhmälle.

Hevossilta on hyväntuulinen juhlapaikka historiallisessa miljöössä. Hevossilta on sopivasti lähellä ja kaukana – paikka, jossa isompikin väki pysyy kasassa.

Tilamme ovat ainutlaatuisia ja niistä huokuu mennen ajan patina ja rauha. Iso pihapiirimme antaa mahdollisuudet ohjelmapalveluiden tuottamiseen. Valmistamme kaikki ruoat omassa keittiössä käsityönä ja käytämme lähitilojen tuotteita, oman tilan tuotteita ja suomalaisia puhtaita raaka-aineita sesongin mukaan.

Monipuoliset ohjelmapalvelut ryhmille, esimerkiksi melontaretkiä, hyvinvointiviikonloppu, tilaan tutustumista ja saunomista.

Ruoka

Seisova pitopöytä täynnä herkullista lähiruokaa

Buffetpöytä notkuu lähiruokaa. Hevossillan seisova pöytä katettuna pääsiäisenä, vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä ja kesäsunnuntaisin!

Keittiössä häärii iloinen kokki. Hänen ruokafilosofiansa korostaa eettisyyttä ja niinpä hän mielellään hankkii lähitilojen pelloilla kasvaneen karjan lihaa, nurmipossua, villapossua, pihvihärkää, kalkkunaa ja kanaa jne. Pellon pientareet ovat täynnä superfoodia, luonnon omaa energiaa, jotka kasvavat puhtaasti ja luonnonmukaisesti.

Hämäläinen pitopöytä on runsas ja monipuolinen, siitä löytyy syötävää jokaiseen makuun. Pitopalvelu toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan perhejuhlat, yritystilaisuudet, muistotilaisuudet, häät, rippijuhlat, valmistujaisjuhlat tai vaikkapa nuotiolla eräretkeläisille maistuvat eväät.

In English

Step into the past

Hevossilta is a unique spot for your holiday or event. In wintertime the farm offers accommodation for 30 people in the log houses and during summer an additional 20 beds in the log huts.

Upon visiting Hevossilta you will travel back in time to experience the crofts, sheds, barns and saunas all renovated exactly in the spirit of old days. Country-style food prepared from seasonal ingredients feeds your body and soul. Theme dinners and historical parties can be held at the restaurant, which is also open by request.

Different smoke saunas, idyllic surroundings and activities in nature help build the mood for your holiday or event. This museum estate will not leave you hoping for more but fill you with life long memories to take home. Experience the ancient south-western Finnish country life in an old agricultural area, with the perks of modern world.

Booking.com