• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Kokous-, juhla- ja lomanviettopaikka Hämeessä

Hevossilta on uniikki kokous- ja juhlapaikka, retkikohde ja lomanviettopaikka. Tarjoilemme maistuvaa käsintehtyä lähiruokaa, aktiviteetteja luonnontilaisilla metsäalueilla ja hämäläisen talonpoikaisen miljöön, jossa on Lounais-Hämeen monipuolisin ja aidoin savusaunavalikoima, museo sekä tasokkaita lomamökkejä.

Tervetuloa!

Majoitus

Majoituspalvelut

Hevossilta tarjoaa majoitustilaa n. 20-30 hengelle kerrallaan, kesäaikana enemmänkin.

Kuusi eri kokoista hirsimökkiä tarjoaa ainutlaatuiset yöpymiskokemukset museaalisen miljöön keskellä.

Hääyön Hevossillassa voi viettää myös Keinulan torpassa, jossa hääpari takkatulen loimussa voi nauttia menneen elämän hiljaisuudesta ja kesäyöstä.

Aktiviteetit

Kokoukset, juhlat ja ohjelmaa

Haluaisitko kokeilla, millaista on ideoida, neuvotella ja haltioitua työtovereiden tai asiakkaiden kanssa puitteissa jotka ovat yli 100 vuotta vanhoja? Hyvään kokoukseen kannattaa liittää työhyvinvointia parantavaa aktiviteettia, saunomista sekä tietenkin monipuoliset ruokailut koko ryhmälle.

Hevossilta on hyväntuulinen juhlapaikka historiallisessa miljöössä. Hevossilta on sopivasti lähellä ja kaukana – paikka, jossa isompikin väki pysyy kasassa.

Tilamme ovat ainutlaatuisia ja niistä huokuu mennen ajan patina ja rauha. Iso pihapiirimme antaa mahdollisuudet ohjelmapalveluiden tuottamiseen. Valmistamme kaikki ruoat omassa keittiössä käsityönä ja käytämme lähitilojen tuotteita, oman tilan tuotteita ja suomalaisia puhtaita raaka-aineita sesongin mukaan.

Monipuoliset ohjelmapalvelut ryhmille, esimerkiksi melontaretkiä, hyvinvointiviikonloppu, tilaan tutustumista ja saunomista.

Ruoka

Seisova pitopöytä täynnä herkullista lähiruokaa

Buffetpöytä notkuu lähiruokaa. Hevossillan seisova pöytä katettuna pääsiäisenä, vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä ja kesäsunnuntaisin!

Keittiössä häärii iloinen kokki. Hänen ruokafilosofiansa korostaa eettisyyttä ja niinpä hän mielellään hankkii lähitilojen pelloilla kasvaneen karjan lihaa, nurmipossua, villapossua, pihvihärkää, kalkkunaa ja kanaa jne. Pellon pientareet ovat täynnä superfoodia, luonnon omaa energiaa, jotka kasvavat puhtaasti ja luonnonmukaisesti.

Hämäläinen pitopöytä on runsas ja monipuolinen, siitä löytyy syötävää jokaiseen makuun. Pitopalvelu toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaan perhejuhlat, yritystilaisuudet, muistotilaisuudet, häät, rippijuhlat, valmistujaisjuhlat tai vaikkapa nuotiolla eräretkeläisille maistuvat eväät.