• Härkälän kartano

Härkälän kartano

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Lämpimästi tervetuloa Härkälän kartanoon!

Tervetuloa Härkälän kartanon suuriin saleihin ja kauniiseen ympäristöön Kirkkojärven rannalle viettämään tunnelmallisesta yksityisjuhlaa, kokousta tai retkipäivää.
Kartanon suuret salit ja salongit sopivat parhaiten 25-120 hengen seurueille.

Autamme juhlasuunnittelussa ja tarjoamme upeat puitteet sekä sujuvat järjestelyt ruokailuineen/kahvituksineen lähiruokaa suosien.

Järjestämme ryhmille opastetut kartanon historiikki- ja esittelykierrokset.

Tarjolla B&B -huoneita puutarhahuvila Oxwillessä ja elämyksellistä kartanomamajoitusta päärakennuksen kauniissa vierashuoneissa.

Vuokrattavana pehmeälöylyinen pihasauna rannassa kesäkaudella.

Majoitus

Kartanomajoitus ja sauna

Härkälän kartanon yksilöllisissä yhden ja kahden hengen vierashuoneissa on yhteensä 14 vuodepaikkaa. Joissakin huoneissa on lisävuodemahdollisuus lapsille.

Kartanon päärakennuksessa on 4 elämyksellistä vierashuonetta. Näistä kaksi voi yhdistää 2 x 2hh sviitiksi omalla saunaosastolla tai voi varata erikseen 1 x 2hh:n saunaosastolla.

B&b -vierashuoneita on varattavissa aamiaisella tai ilman huvila Oxwillessä. Huvilassa on 4 makuuhuonetta, keittiö, takkahuone ja katettu terassi. Huoneita voi varata erikseen tai vuokrata koko huvilan yksityiskäyttöön.

Vanhanajan sauna on vuokrattavissa 10-20 hengen ryhmille. Saunarakennuksessa on kertalämmitteisellä kiukaalla varustettu savusaunan kaltainen löylyhuone sekä pesuhuone, pukuhuone ja leivintupa -oleskelutila. Saunan takana on katettu vilvoitteluterassi ja laituri.

Activities

Juhlat ja kokoukset

Härkälän kartano palvelee ryhmiä juhla- ja kokouspaikkana sekä mielenkiintoisena retkikohteena. Päärakennus on kooltaan noin 1000 neliötä ja sen suuret salit ja salongit sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. 1800-1900 luvun vaihteen pieteetillä valittu sisustus seinämaalauksineen on inspiroiva ympäristö.

Näyttelyt kartanolla

- Jugend -ajan ryijyjä ja muita käsitöitä
- Hattuneulat kautta aikojen
- Entisajan leluleikit, esillä kokoelma vanhoja peltileluja, tinasotilaita ja nukkeja