• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Tervetuloa Haapaniemeen

Haapaniemessä pääset nauttimaan luonnonrauhasta, laadukkaasta palvelusta ja korkeatasoisista juhla- ja majoitustiloista. Haapaniemessä voi järjestää niin juhlat, kokoukset kuin saunaillatkin, isolla tai pienellä porukalla.

Haapaniemi sopii myös rentoutumiseen, ulkoiluun ja saunailtojen viettoon. Arkinen aherrus katkeaa mukavasti ulkoillessa ja haapahirsisen savusaunan lempeissä löylyissä. Saunasta voi pulahtaa uimaan Haapajärveen, talvella valaistuun avantoon. Lämmitettävät, siirreltävät kylpypaljut täydentävät saunomisen nautintoa.

Tilausravintolamme palvelee A-oikeuksin ja lähitienoon antimista loihdituin herkuin. Ruokailut voidaan järjestää myös ulkotiloihin, esimerkiksi terassille, rantaan tai kotaan.

Majoitus

Lomamökit

Mökkejä on kaksi, ja molemmilla on oma suojaisa piha, matala hiekkapohjainen ranta, grillikatos, laituri ja soutuvene, johon voi halutessaan vuokrata perämoottorin. Kummassakin on 7 vuodepaikkaa (2 makuuhuonetta sekä ovellinen makuualkovi kerrossängyillä) ja ne ovat täysin varusteltuja.

Kartanohuoneet

Vuonna 2004 valmistuneen hirsikartanon huoneissa on valmiiksi pedatut sängyt, omat suihku- ja wc-tilat. Vuodepaikkoja löytyy 2 kpl/huone. Käytettävissäsi on myös yöpyjien yhteiskäytössä oleva, jääkaapilla varustettu minikeittiö sekä aina lämmin sauna.

Villa Haapaniemi

Huvila Haapaniemi on ympäri vuoden käytössä oleva monikäyttöinen kohde kuudella makuuhuoneella noin 12 hengelle. Alakerran sali soveltuu oleskelun ja lomailun lisäksi hyvin myös illanistujaisiin, pieniin juhliin ja kokouskäyttöön. Kaikissa makuuhuoneissa on oma tv, osassa on oma wc ja suihku.

Talossa on puulämmitteinen sauna ja pihapiiriiin kuuluu näköalaterassi, erillinen grillikatos, hiekkaranta laitureineen ja tarpeen mukaan perämoottorilla varustettu soutuvene. Lyhyen soutumatkan päässä on myös pieni saari onkikivineen ja laavuineen.

Aktiviteetit

Kalastus

Kalaisan Haapajärven ja Poroselän järvialueilla voit kalastaa vetouisteluveneillä. Talvella koetaan talviverkot tai pilkitään. Maukas ateria valmistetaan itse kunkin suuhun sopivaksi juuri pyydetyistä kaloista. Kokkaamisen ohella kalastajat saavat kokemusta kalankäsittelystä ja vinkkejä kalaruokien tekoon.

Savusauna

Haapaniemen haapahirrestä rakennettu Savusauna tarjoaa kylpijöilleen kokonaisvaltaisen elämyksen. Kerrallaan lauteille sopii viitisentoista kylpijää.

Löylyjen välissä voit pulahtaa virkistävään järviveteen ja talvella valaistuun avantoon, tai rentoutua lämpimässä paljussa.

Luontoruokailut

Riista- ja kalaruoat tulen äärellä valmistettuna ja nautittuna on elämys. Erilaiset kotavaihtoehdot eli hirsikota, siirrettävä kangaskota sekä laavut antavat kauniit puitteet kiireettömään ruokailuun. Taatusti tuoreet raaka-aineet voidaan hankkia järvestä ryhmän kanssa yhdessä.

Kylpypalju

Kylpypaljun voit kuljettaa henkilöauton perässä kotiin, mökille, työpaikalle tai haluamaasi paikkaan.
Voit myös tilata valmiiksi lämmitetyn paljun osaksi saunailtakokonaisuutta. Istumapaikkoja 6-8 hengellä kahdessa eri paljussa.

Ruoka

Upeat puitteet juhlille

Haapaniemessä järjestät niin juhlavat kuin rennommatkin tilaisuudet.

Tilausravintolastamme tarjoamme lähellä tuotettua, maittavaa ja itse valmistettua ruokaa. Raaka-aineina käytämme paljon lähiseudun riistaa, Haapajärvestä nostettua kalaa, sieniä ja marjoja.

Paikassamme on A-oikeudet, joten voimme palvella täysin myös juomien osalta. Menut ovat osa palvelukokonaisuutta, joten pyydä tarjous tilaisuuttasi varten. Voit myös varata suunnitteluajan ja tulla tutustumaan Haapaniemeen.

In English

Welcome to Haapaniemi!

Have a relaxing holiday away from the city's noise and traffic, surrounded by the Finnish nature, with quality service and exceptional hospitality. Just by the Lake Haapajärvi, Haapaniemi Travel offers an excellent, unique place for your holiday, celebrations, outdoor adventures and other activities.

Accommodation

Year-round accommodation in classic holiday cottages, cozy rooms in the mansion or in a private luxury villa. The cabins accommodate up to seven people each and are equipped with modern conveniences plus a sauna and a fireplace. Equipment for outdoor activities can be rented. Breakfast available at additional cost.

Activities

There's plenty to do on and around the premises of Haapaniemi. Fishing on Haapajärvi lake or other nearby lakes, bathing in a traditional smoke sauna, meals in nature cooked on the open fire, enjoying the hot tub and fun activities and games for groups are some to mention. During winter you can go cross-country skiing, snow mobile riding, skating etc.

 

Contact