• Farm Escape
  • Farm Escape
  • Farm Escape

Farm Escape

  • Yleistä
Yleistä

Pakopeli maaseudun tapaan

Farm Escape eli maatilapakopeli tarjoaa aitoja maalaiselämyksiä ja jännittäviä mysteereitä maaseudulla. Tiimisi lukitaan suljettuun tilaan ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos erilaisia pulmia ratkomalla. Tiimin tulee tehdä yhteistyötä ratkomalla arvoituksia, pulmia ja mysteerejä.

Pakohuonepelit sopivat kaikille ja mysteeristä riippuen myös lapsiperheille. Peleissä ei tarvita fyysistä voimaa vaan ainoastaan havainnointikykyä, luovaa ajattelua ja tiimityötaitoja. Pelinjärjestäjä valvoo teitä kameran avulla ja halutessanne voitte pyytää vihjeitä avuksi ongelmanratkaisuun.  Tunti kuluu nopeasti – ehdittekö ulos ajoissa?

Allergisille tai yliherkkyysoireista kärsiville maatilaympäristö voi aiheuttaa oireita, joten ole yhteydessä järjestäjiin, jos osallistumismahdollisuutesi mietityttää. Järjestäjä voi kertoa maatilaympäristöstä sekä tilalla olevista eläimistä tarkemmin. Tilasta pääsee myös pois milloin tahansa paniikkiovesta.

Farm Escape pakopelifarmeja on kaksi, Torniossa ja Keiteleellä. Uusia farmeja innostetaan lähtemään mukaan ja suunnitelmissa on avata lisää Farm Escape kohteita - katso ajankohtainen tilanne kotisivuilta.