• Fallinrannan lomamökit
  • Fallinrannan lomamökit
  • Fallinrannan lomamökit
  • Fallinrannan lomamökit

Fallinrannan lomamökit

  • Yleistä
  • Majoitus
Yleistä

Mökkiunelmia saaristossa

Vuokramökkejä ja majoitusta Turun saaristossa jo vuodesta 1974. Fallinranta on perheyrityksemme ja oma unelmamme saaristossa.

Kahlaa omalla luonnonhiekkarannalla, istu kylpypaljussa tähtitaivaan alla, retkeile autiolle saarellemme tai majoitu 1800-luvun maalaistalossa Hakkenpään kylässä Taivassalossa, Saariston Rengastien varrella.

Meillä on kuusi lyhytaikaisesti vuokrattavaa mökkiä, yhdeksän vuosivuokramökkiä sekä wanha idyllinen maalaistalo. Mökkimme ovat tunnelmallisia, siistejä ja rakkaudella sisustettuja.
Perheemme on rakentanut ja vuokrannut mökkejä jo 42 vuoden ajan. Iloinen isäntäpariskunta huolehtii matkailijoista ympäri vuoden, ja tassua antavat kissamme ovat esiintyneet jo monelle turistille.

Meillä ei ole wifi-yhteyttä. Sen sijaan suosittelemme:

Katso merelle. Istu hetki hiljaa.
Sytytä takka, kuuntele tulta.
Puhukaa toisillenne.
Näe kauniit asiat.

 

Tervetuloa kokemaan elämä saaristossa!

Majoitus

Tunnelmallista mökkielämää

Mökit viikoksi ja viikonlopuksi

Meillä on kuusi ihanaa mökkiä, joita voit vuokrata viikoksi tai viikonlopuksi. Myös pidennetyt viikonloput ja muutaman päivän lomat arkisin onnistuvat mainiosti. Kesäsesonkina vuokraamme kuitenkin mieluiten vain kokonaisia viikkoja sunnuntaista sunnuntaihin.

Olemme täysin hurahtaneet sisustamiseen ja olemmekin päivittäneet ja tuunanneet mökkejä kovaa vauhtia. Mökin ei mielestämme tarvitse olla uusi: tärkeämpää on siisteys, toimivuus ja ihana mökkimäinen tunnelma.

Vuosivuokramökit

Meillä on yhdeksän vuosivuokramökkkiä, joissa on omat hoidetut pihat, rannat ja kaunis merimaisema. Samat perheet ovat viihtyneet mökeillämme jopa yli 30 vuotta, mutta vapautuvista paikoista kannattaa kysellä meiltä.

Kyselemme aina alkuvuodesta vuosivuokralaistemme halukkuutta jatkaa mökkeilyä. Saamme siis tietää talven aikana, jos jokin paikoista vapautuu.

Maalaistalomajoitus

Maalaistalomme Wanha Kleemola toimi kestikievarina jo 1900-luvun alussa, jolloin matkamiehet yöpyivät siellä matkalla Turkuun. Kleemolan tilalla on ollut asutusta jo 1600-luvulla. Nykyään olemme majoittaneet vanhassa sukutalossamme mm. Saariston Rengastien matkailijoita. Täällä voit kokea, millainen on vanhan talon henki. Aika kuluu, mutta vanhan tuvan kaappikellossa kello on aina 21.20.

Maalaistalo on matkailukäytössä kevät-kesä-syyskaudella.