• Eräjärven Eerola
  • Eräjärven Eerola
  • Eräjärven Eerola
  • Eräjärven Eerola
  • Eräjärven Eerola
  • Eräjärven Eerola

Eräjärven Eerola

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Tervetuloa Oriveden Sydämeen!

Eräjärven kylässä Orivedellä lähellä Tamperetta sijaitseva 300 vuotta vanha sukutilamme kutsuu vierailijat lämpimästi luokseen.

Kesäisin pihapiirissämme palvelee Tee- ja kahvihuone Siirin Salonki & puoti. Maalaisravintolassamme herkutellaan musiikillisilla sunnuntaibrunsseilla ja kesäisillä lounaspöydillä.

Avoimien tapahtumiemme lisäksi meillä voit järjestää unohtumattomat juhlat, kuten häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, kokoukset, kurssit ja erilaiset teematilaisuudet maalaishenkisissä mieleenpainuvissa juhlatiloissamme ja puistomaisen pihapiirin suojassa.

Kaikki juhlavalmistelut hoituvat kauttamme ja tarvittaessa myös ohjelmasuunnittelu. Tuulahdus maailmalta ja raikkaat näkemyksemme tuovat juhliin eloa ja monivivahteisuutta.

Tarjoamme myös majoitusta perinteisissä vanhanajan aitoissa, mökeissä, piharakennuksessa ja ympärivuotista majoitusta historiallisessa Eräjärven entisessä terveystalossa, vierastalo Lehdokissa.

Seuraa tunnelmiamme ja tapahtumiamme somessa ja kotisivuillamme!

Majoitus

Majoitus

Eräjärven Eerolassa on mahdollisuus aamiaismajoitukseen vierastalo Lehdokissa, mökeissä, piharakennuksessa sekä maatilan alkuperäisissä aitoissa.

Todelliseen maalaistunnelmaan pääsee yöpymällä romanttisissa aitta- ja piharakennuksissa. Aitoissa voit aistia entisajan tunnelman ja herätä pirteänä rentouttavan yön jälkeen. Erikoisuutena on vuodelta 1751 peräisin oleva aitta, jossa hääparia odottaa olkivuode pellavalakanoineen.

Activities

Juhlat & muut tilaisuudet, teemat ja kurssit

Juhlat ja häät

Juhlasta riippumatta rakennamme toivomustenne mukaisen kokonaisuuden. Tilaisuuden luonne voi olla maalaishenkinen, romanttinen, arvokas, leikkimielinen, perinteinen tai perinteistä poikkeava. Kesällä perhejuhlaa voi viettää puistomaisessa pihapiirissä tai vanhassa tunnelmallisessa ladossa.

Suojaisa 300 vuotta vanhan sukutilan pihapiiri tarjoaa ikimuistoiset puitteet hääjuhlan viettoon. Paneudumme huolellisesti toivomuksiinne pieniäkin yksityiskohtia myöten.

Yrityksille

Omaperäisyyttä yrityksenne edustustilaisuuksiin, vuosijuhliin ja kokouspäiviin! Meillä hoituvat usean sadan hengen kesäjuhlat ja talvisinkin tiloihimme mahtuu 180 henkeä.

Järjestämme mm. useita erilaisia ohjelmallisia teematilaisuuksia, kuten Slaavilaisia pitoja ja Vanhanajan pitoja musiikkeineen ja ohjelmineen. Rauhallisessa maalaismiljöössä myös kokoukset, luennot ja seminaarit onnistuvat isommallakin porukalla.

Teemat ja kurssit

Eerolassa voit nauttia teemaruokailuista ja erilaisista kursseista tilauksesta. Virittäydy tunnelmaan Slaavilaiset pidot -teemalla tai voimaannu kuuntelemalla hyvinvointi-aiheista luentoa, tai syö kuin Mannerheim!

Ruoka

Ruokailupalvelut

Tilausruoka

Juhla- ja kokoustarjoilut rakentuvat maukkaista lähiruoista ja sesongille tyypillisistä raaka-aineista. Raikkaat salaatit, omasta metsästä poimitut marjat ja sienet, paikalliset kalat ja lähituottajien lihat antavat makua, näköä ja väriä ruokapöytään.

Kesäkahvila ja sunnuntaibrunssit

Kesällä palvelee tunnelmallinen antiikkihuonekaluin sisustettu kahvila. Tervetuloa nauttimaan tunteella valitusta teevalikoimastamme ja talon herkuista! Kesäisin voit tulla nauttimaan myös suosittua sunnuntaibrunssia.

 

In English

Eräjärven Eerola

Boasting a private beach area and a garden, Eräjärven Eerola Guesthouse is located in Eräjärvi. Featuring a shared lounge, this property also provides guests with a restaurant. Free WiFi is available.
Certain rooms include a kitchenette with a microwave.
Guests at the guest house can enjoy a continental or a buffet breakfast.
Eräjärven Eerola Guesthouse offers a children's playground. Skiing is among the activities that guests can enjoy near the accommodation.
The nearest airport is Tampere-Pirkkala Airport, 75 km from the property.

This property also has one of the best-rated locations in Eräjärvi! Guests are happier about it compared to other properties in the area.
This property is also rated for the best value in Eräjärvi! Guests are getting more for their money when compared to other properties in this city.
We speak your language!

Eräjärven Eerola Guesthouse has been welcoming Booking.com guests since 19 Mar 2015.

Eräjärven Eerola aittahuone (summer room) is located in Eräjärvi and offers a private beach area and a garden.

contact