• Lemmenjoki Camping - Lemmenjoen Lumo

Lemmenjoki Camping - Lemmenjoen Lumo

  • Yleistä
Yleistä

Elämyksiä, retkiä, majoitusta

Saamelaistila Lemmenjoki Camping - Lemmenjoen Lumo sijaitsee kauniin Lemmenjoen rannalla kylän keskustassa, Njurgulahdessa. Suomen suurin kansallispuisto sijaitsee aivan tilan vieressä. Täältä on helppo lähteä esimerkiksi vaellukselle, kalastamaan tai veneretkelle.

Palvelut

Lemmenjoki Camping - Lemmenjoen Lumo tarjoaa edullista majoitusta majatalossa ja leirintäaluemökeissä. Rantasaunassa voit nauttia rentouttavista löylyistä ja nälän yllättäessä kahvilasta saat lappilaisia herkkuja, kuten perinteistä poronkäristystä ja muusia sekä tuoreita emännän paistamia munkkeja.

Ruoka

Kaikki ruoat tehdään tuoreista raaka-aineista lähiruokaa suosien. Tarjontaan kuuluu mm. Lemmenjoelta pyydettyä kalaa ja Lemmenjoen metsistä poimittuja marjoja. Kahvilasta voi ostaa kotiin viemisiksi erilaisia lahjatavaroita ja matkamuistoja.

Elämykset

Tilalla järjestetään elämysretkiä Lemmenjoen kansallispuistossa ja ohjelmallisia iltoja kahvilassa. Mahdollisuus lähteä esimerkiksi melontaretkelle, kalastusretkelle tai opastetulle vaellukselle Lemmenjoen kansallispuistoon.

Lemmenjoen Campingin kautta voit varata veneretkiä, ja varata paikkasi myös aikataulun mukaisesti päivittäin kulkevaan vuoroveneeseen. Myös ryhmät ovat erittäin tervetulleita, hyvät mahdollisuudet esimerkiksi kalastamiseen, marjastukseen, sienestykseen, melontaan, geokätköilyyn, veneilyyn, kullanhuuhdontaan, vaeltamiseen ja retkeilyyn.