• Kartano Hostel - Anttilan Tila

Kartano Hostel - Anttilan Tila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
Yleistä

Kartano Hostel ja Anttilan tila

Tarjoamme suoramyynti-, majoitus- mehunpuristus-, sauna- ja kokouspalveluita. Lämmitämme halukkaille tilan savusaunan ja esittelemme tilan toimintaa ryhmille.

Kartano Hostellimme tarjoaa ympäri vuoden omatoimi- ja liikematkailijoille majoituspalveluita. Tule tutustumaan toimivaan satakuntalaiseen puutarhatilaan. Wekaran Maalaiskartano sijaitsee Kokemäen keskustan tuntumassa, 1,5 kilometriä Kokemäen keskustasta.

Esittelemme mielellämme myös puutarhatilamme toimintaa, Suomen pienintä limonaditehdasta ja tilamuseotamme, johon on kerätty esineistöä tilan vaiheista 250 vuoden ajalta.

Kotiin viemisiksi voit ostaa tilamyymälästämme kotimaisia marjatuotteita tai vaikkapa ämpärillisen herneenpalkoja kesällä tai tilalla valmistettuja marjalimonadeja ja -mehuja ympäri vuoden

Tervetuloa rentoutumaan maalaismiljöössä vuolaan Kokemäenjoen rantamille!

Majoitus

Hotellitasoista hostelmajoitusta

Anttilan tila tarjoaa hostelmajoitusta korkeatasoisissa hotellihuoneissa ympäri vuoden. Maalaiskartanomme tarjoaa lähellä Kokemäen keskustaa erilaisia maatilamajoitusvaihtoehtoja. Majoitustilamme on remontoitu matkailukäyttöön 2000-luvulla.

Voimme majoittaa lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi perhe- ja liikematkailijoita. Huoneemme sopivat hyvin omatoimisille hostelmatkailijoille, jotka haluavat valmistaa aamiaisensa tai ruokansa itse, mutta vakiotuotteemme on aamiaismajoitus (B&B).

Activities

Kokoukset, savusauna ja elämyksiä

Kokous kartanomiljöössä

Anttilan Tila tarjoaa erilaisille yritys- ja yhdistysryhmille kokoustiloja tai tilat erilaisille perhejuhlille. Kesällä piha-alueet tarjoavat lisää mahdollisuuksia juhlatilaisuuksien järjestäjille. Kokoustaa voi Maalaiskartanon päärakennuksessa, jonne mahtuu 10-70 henkilöä. Käytettävissä on myös Wekaran Vintti, jossa yhden yli 5 metrisen hirsipöydän ääreen mahtuu istumaan jykeville penkeille ja tuoleille yhden pöydän ympärille peräti 30 henkilöä.

Saunomisen autuutta

Saunominen Anttilan tilan savusaunassa kruunaa vierailun Vekaran maalaiskartanossa. Tilan vanhaan hirsirakennukseen valmistui 2003 savusauna, johon mahtuu kylpemään samalla kerralla jopa 30 saunojaa. Kesällä saunomiseen voi liittää marjojen ja herneiden omatoimisen poiminnan. Tavanomaisia puu- ja sähkösaunoja lämmitämme päärakennuksessa.

Elämyksiä lähialueella

Voimme järjestää perheille ja ryhmille Anttilan tilan lähettyvillä olevalla ratsastustallilla ratsastusretkiä sekä Ali-Ketolan tilan kanssa kanoottiretkiä Kokemäenjoelle. Ryhmille on mahdollista järjestää kirkkoveneretkiä Kokemäenjoelle. Talvella voimme lähteä rekiretkelle Wekaran Maalaiskartanon lähiympäristöön.

Ruoka

Herkulliset marja- ja hedelmätuotteet

Tilamyymälä

Tilamyymälässä myydään kesällä tilan tuoretuotteita; herneenpalkoja, puutarhamarjoja, tilan mehuasemalla valmistettuja marjamehuja ja tilalimonadeja. Tuotteet on sijoitettu kylmäaltaisiin. Myymme myös metsämarjoja ja niistä valmistettuja jalosteita.

Talvisin mm. hilloja, hyytelöitä ja erilaisia glögejä sekä joulukoreja joulun alla!

Tilamyymälässä on myynnissä myös naapuritilojen suoramyyntituotteita, kuten kotimyllärin jauhoja, hunajaa. Tilamyymälästä myös seppä Jari Sandholmin taontatöitä.

Mehuasema

Anttilan Noutotilalla toimii mehuasema, jossa voi puristaa syksyllä kesän ihanista omenoista ja marjoista mehuja.

Puristamme mehuasemalla omenista ja marjoista tuoremehuja. Käytössämme ovat uudet ajanmukaiset mehunpuristuslaitteet

Puutarhaviljelys

Anttilan tilalla on erikoistuttu palkoina kerättävien herneiden tuottamiseen.

Satakunnan suurin vadelmafarmin ala on on lähes 13 hehtaaria. Heinäkuu loppupuolella kypsyviä vadelmia on helppo poimia korkeista pensaista.

Tilalla viljellään myös herukoita ja karviaisia sekä vadelmia, lisäksi mansikoita tilamyymälämyyntiin.