• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Tunnelmallinen kartanoravintola palvelee päivittäin keväästä syksyyn golfkauden aikana jolloin tarjolla herkkuja ala carte-listalta sekä päivittäin lounas. Talvikautena kartanoravintola on avoinna tilauksen mukaan. Tarjoamme myös majoitusta golfklubin tilojen yläkerrassa.

Majoitus
Aktiviteetit

Wiurilan juhlatilat

Hillityn arvokas ja tunnelmallisen viihtyisä juhlasali on onnistunut juhlapaikka niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Historiallinen ympäristö soveltuu erityisen hyvin hää- ja perhejuhlien pitopaikaksi, kuin myös kokoustapahtumien järjestämiseen.

Asiakaspaikkoja juhlasalissa on suurimmillaan 200 henkilölle.

Wiurilan juhlakabinetit ja ravintola soveltuvat hyvin pienten ja intiimimpien tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakaspaikkoja jopa 100:lle henkilölle. Juhlakabinetit voidaan yhdistää upeaan juhlasaliin.

Wiurila Golf

Wiurila Golf & Country Club sijaitsee luonnonkauniilla 92 hehtaarin alueella, C.L. Engelin piirtämien rakennusten ympärillä. Alueella on myös suuri driving range, harjoitusgreenit ja -bunkkerit, jotka ovat avoinna kaikille. Reitin varrella voi nauttia alueen kumpuilevasta ja vaihtelevasta maastosta sekä kauniista kartanomiljööstä. Wiurilan golfkentän vehreä ja runsaslajinen puusto tekevät golfin peluusta myös todellisen luontoretken. Kansainväliset mitat täyttävä 18-reikäinen golfkenttä on valmistunut vuonna 1990.

Wiurilan talli

Wiurilan kartanon hevostalli on viihtyisä, kahdenkymmenen hevosen yksityistalli Halikossa, seitsemän kilometrin päässä Salon keskustasta. Talli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä kartanon mailla.
Wiurila tarjoaa asiakkailleen monipuoliset mahdollisuudet hevosurheiluun. Tallilla on mahdollisuus niin aktiiviseen valmentautumiseen kuin rentoon harrastamiseenkin.

Kartanon museokierros

Opastettu kartanon museokierros tarjoaa kiehtovan aikamatkan Suomen historiaan, Wiurilan kartanon menneisyyteen sekä Wiurilan kartanoväen nykypäivän elämään. Museokierroksen aikana tutustutaan Engelin piirtämässä talousrakennuksessa Wiurilan kotimuseoon, jossa on esillä ainutlaatuista esineistöä päärakennuksesta sekä hevosvaunumuseoon, sepän pajaan ja puuverstaaseen. Kierros päättyy kartanopuotiin jossa mahdollisuus tehdä ostoksia. Kierros järjestetään tilauksesta vähintään 10 hengen ryhmille.

Ruoka

Tyylikkään erilainen kokonaisuus palvelee kokous-, juhla- ja ryhmämatkailukohteena ympäri vuoden.

Idyllinen kartanoravintola palvelee päivittäin keväästä syksyyn golfkauden aikana. Talvikautena 80-paikkainen ravintola on avoinna tilausten mukaan. Kartanoravintolan ruokalistalla vaalitaan kartanon historiallisia ja maittavia ruokaperinteitä maustettuina tämän päivän makuelämyksillä niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Ryhmille on tarjolla tilauksesta ruokailuja sekä kahvibuffet. Aurinkoinen 50-paikkainen kesäterassi on avoinna aina sään salliessa