• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Tervetuloa Tuorlan Majataloon!

Ainutlaatuisessa ympäristössä sijaitseva majatalo tarjoaa herkullista ruokaa, rauhallisen yöpaikan sekä kokemuksia kaikille. Lisäksi voit ostaa mukaan luomu- ja luonnontuotteita vanhanajan tunnelmaa huokuvasta puodista.

Tiloissa mahdollisuudet järjestää tapahtumia perhejuhlista kokouksiin ja isompiin kurssitapahtumiinkin. Ravintolassa tarjoillaan päivittäin lounasta ja kahvilassa voi nauttia kuuman juoman ja erilaisten leipomusten äärellä.

 

Majoitus

Mukavaa majoitusta

Hostellitasoisissa huoneissa voi majoittua ympäri vuoden kahden hengen huoneissa yhteensä noin 50 hlöä, ja kesäisin majoitustilaa on 100 henkilölle.

Myös isompien ryhmien majoitus mahdollista.

Asunnot ovat pääosin ns. soluasuntoja, joissa neljää kahden hengen huonetta kohden on yhteiset peseytymis-, wc- ja keittiötilat. Keittiöiden varustukseen kuuluu astiat, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin, sekä televisio.

Aktiviteetit

Juhlat ja kokoukset

Majatalo suunnittelee monenlaiset juhlat toiveidenne mukaan. Ruokailut hoitaa herkuistaan tunnettu keittiömme. Majatalon juhlatilat riittävät max. 40-70 henkilölle.

Kokoustilat Vouti ja Peräkammari tarjoavat hienot puitteet kokouksille. Iltaisin myös Majatalon sali sopii hyvin kokouskäyttöön. Ruokailut ja taukokahvit hoitaa keittiömme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista.

Myös ohjelmapalveluja järjestetään yhteistyökumppanien kanssa.

Ruoka

Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan

Päivittäin tarjolla maukas lounas ja kahvilassa makeita sekä suolaisia herkkuja. Ravintolan tilat sopivat perhe- ja yritystapahtumiin yhteensä 60 vieraalle. Kahvilan tilatkin voi vuokrata yksityistilaisuuksiin.

Ruokailut juhlapäivinä, kuten äitien- ja isänpäivänä sekä joulun alla, katetaan runsaammin ja teemaan sopivasti.

Herkulliset täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat tilauksesta myös kotona pidettäviin juhliin.

Lähiruoka- ja lahjapuodista hankit mm. lähellä tuotettuja elintarvikkeita sekä käsitöitä.