• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Tervetuloa Ilolaan majoittumaan mukavasti, nauttimaan kahvion ja ravintolan antimista, tutustumaan maatilaan eläimineen ja ratsutalleineen sekä lähipuodin tuliaisiin ja käsityötarjontaan.

Majoitus
Vierastupa

Alakerrassa 2 kpl 2 hlön huonetta, toisessa minikeittiö varustelu, toisessa lisävuode. Suihku ja WC yhteiskäytössä.

Yläkerrassa 2 kpl 2 hlön huonetta, toisessa lisävuode, toisessa 2 lisävuodetta. 1 kpl 1 hlön huoneita, lisävuodemahdollisuus. Suihku ja WC yhteiskäytössä.

Wanha-asema

Wanha-asema kätkee sisäänsä mm. Ruokapalvelut: tilauksesta noutopöydän, kahvilaravintolan, kokous/juhlatilan alasalissa (A-oikeudet), asiamiespostin ja puodin sekä majoitustiloja.

Päärakennuksen huoneet

Tilan päärakennus on monipuolinen ja muuntautuva rakennus; juhlatila, tilausravintola, kokoustila(eri vaihtoehtoineen) ja majoitustilaa.

Pietolan pitokartano

Rakennus toimii pääasiassa juhla-ja kokoustilaisuuksien viettopaikkana, vuokralle myös kokonaisuutena eri tilaisuuksiin. Punaisen tuvan huone tarjoaa myös majoitustilaa.

Kankurintupa

Kankurintupa on aittarakennus, jossa sähköt. Jokaiseen huoneeseen oma sisäänkäynti. Suihku ja WC yhteiskäytössä viereisessä saunarakennuksessa. Huoneet ovat perinteisiä vaatimattomia aittahuoneita. Huoneissa vuoteita 2-3 hlölle, huoneita 2 kpl.

Marjan mökki

40-neliöinen 5-6 hlön järvenrantamökki saunalla. Ulkohuussi, sähköt ja sisä-wc.

Villa Laguuna

80-neliöinen 6-8 hlön järvenrantamökki omalla saunarakennuksella (2 hlö). Käytettävissä myös talvella, sähköt, sisä-wc/suihku. Talvella majoitustilaa 2-4 hlölle.

Aktiviteetit
Aktiviteetteja luonnossa

Lähiympäristön luonto metsineen ja järvineen tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja nauttia suomalaisesta luonnosta parhaimmillaan. Voit tutustua ympäristöön pyöräillen, vaikkapa kanootilla meloen tai talvella kokeilla taitojasi lumikengillä.

Lähipuoti

Puodista mukaan tuliaiset ja käsityöt kotiin viemisiksi. Puoti ja asiamiesposti sijaitsevat Ilolassa Wanhalla asemalla. Puoti on avoinna joka päivä!

Ratsutalli ja maatilan eläimet

Hevoset ovat oleellinen osa Ilolan maatilaa. Tilalla on suomenhevosia, islanninhevosia, poneja ja muita hevosia. Talutuksia, kuten ratsastustunteja varattavissa aamu- ja ilta-ajoille joka päivä.

Ilolan maatilalta löytyy rapsuteltaviksi ja välillä myös ruokittaviksi, eri eläimiä. Hevosia, nautoja, poneja, kissoja, lampaita ja kanoja.

Juhlat ja tapahtumat

Meillä järjestät juhlat ja tapahtumat toiveidesi mukaan. Häät, sukujuhlat, kokoukset, kaste- ja muistotilaisuudet, rippi- ja ylioppilasjuhlat, leirikoulut, seminaarit, saunaillat, pikkujoulut ja lemmikkieläinten tilaisuudet kuten koirakisat.

Kokouspäivä ja ryhmät Ilolassa

Maatilalla on tarjolla erilaisia kokouspaketteja, päiväksi ja yön yli. Sisältäen toiveiden myös aktiviteetteja geokätkeilystä kokkisotaan.

Tarjoamme suuren määrän aktiviteettejä eri kokoisille ryhmille, kuten teatteripaketin ruokailulla ja majoituksella, savusaunomista tai luonnossa liikkumista. Tyky-päiväksi voi tilata mm. Ilolan NuotioMasterchef Mökömajalla- ohjelmapaketin.

Ruoka
Kahvia ja pullaa

Wanhalla-asemalla päivittäin kahvilapalvelut ja ruokailua. Ilolassa nautittavat kakut, leivät ja pullat  leivotaan itse.

Lähiruokaa Ilolassa

Ilolan maatilan pellot ovat luomuviljelyksessä ja niiden sadolla ruokitaan maatilan Angus-nautakarjaa. Angus-pihvilihaa käytetään ympärivuotisesti ruoanlaitossa.Tilausravintolat Ilolan juhla- ja kokoustalo sekä Pietolan pitokartano juhlille ja kokoustilaisuuksille. Wanhalla-asemalla myös A-oikeudet.Lähiruokaa Ilolasta, ruoan alkulähteiltä.  www.terveysloytyylautaselta.fi