Tervetuloa! Pue´tted tiõrvân!

Täällä kohtaavat suomalainen, saamelainen ja norjalainen kulttuuri. Porotilamme pihapiirin rakennukset ja laavut muodostavat yhdessä monipuolisen majoitus- ja yhdessäolotilan niin yksinään kuin joukolla matkaajillekin. Tasokasta ruokaa Lapin luonnonantimista, erikoisuutena kala- ja pororuuat. Majoitustilaa n. 60 hengelle huoneissa ja järvenrantamökeissä. Erinomaiset ulkoilumaastot, kalastus- ja reittilupia sekä kulttuurin esittelyä!

Lapin taikaa Korpihillassa!

Rukan vaarojen takaa löytyy tunnelmallinen ja ihastuttava juhlapaikka herkkupuoteineen. Korpihilla tarjoaa juhla- ja ruokapalveluita idyllisessä miljöössä. Herkut tehdään käsityönä pohjoisen parhaista valikoiduista raaka-aineista. Pihapiiristä löytyy myös kotieläimiä pienten asiakkaiden katseltavaksi. Loistava paikka viettää erilaisia tilaisuuksia perhejuhlista yritysillallisiin.

"Nauti sie, mie passaan"

Nauti peräpohjalaisen maalaiskartanon ilmapiiristä, sauno kunnon savusaunassa ja herkuttele maukkailla aterioilla toivomustesi mukaan. Tilasta löytyy myös palju, 8-kulmainen kotasauna ja Lapinkota n.30 henkilölle, jossa voi tutustua mm.varrssiian paistoperinteeseen, jota hallitaan vain tällä alueella. Mutterilaavu täydentää aluetta viihtyisänä tulistelupaikkana. Majoittua voit Tornionjoen rannalla sijaitsevassa kodikkaassa hirsimökissä.

Lämpimästi tervetuloa Lappiin

Kodikkaita ja siistejä huoneita sekä täysin varusteltuja huoneistoja. Maalaisaamiainen tarjoillaan seisovasta pöydästä. Rantasaunassa voi rentoutua ja järveen voi pulahtaa uimaan vuoden ympäri. Kodassa voi järjestää mukavan illanvieton jopa 30-40 henkilölle nuotion äärellä. Hyvät ladut ja hiihtovälineiden vuokrausta talvisin. Myös mahdollisuus tutustua tilan toimintaan. Ehkäpä olet onnekas ja näet upeita revontulia yön pimetessä!

Täyden palvelun matkailutalo

Törmäslompolo sijaitsee puhtaassa Tunturi-Lapissa, aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston tuntumassa. Täältä saa majapaikan, taksikyydin, polttopuita, konetyöpalveluita ja

muita matkailu-, mökkeily- ja asukaspalveluita. Syksyisin retkiluisteluun on täydelliset puitteet ja myös lumikenkäily, moottorikelkkailu ja hiihto ovat harrastusmahdollisuuksia talvella. Kesäisiä aktiviteetteja ovat esimerkiksi melonta, kalastus ja retkeily.

Viihdyttävä lomakylä

Korvalan Kestikievari tarjoaa samassa pihapiirissä majoitusta, aktiviteettejä sekä ruoka- ja juhlapalveluita ympärivuotisesti Korvalammen rannalla. Kestikievarissa ruokailut myös isommille ryhmille. Ohjelmapalveluina tarjolla moottorikelkkailua, husky- ja poroajeluita. Kesäisin alueella voi kalastaa ja retkeillä.

Ohjelmapalveluiden ammattilainen!

Kylmämaan ohjelmat tarjoaa ympärivuotisia ja monipuolisia ohjelmapalveluita, mökkimajoitusta, ruokapalveluita sekä tilausliikennettä Ylläsjärvellä.

Hyvinvarusteltuja mökkejä erikokoisiin tarpeisiin. Tämä matkailualan perheyritys räätälöi ohjelmat ja palvelut asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Ohjelmapalveluina husky- ja poroohjelmat, moottorikelkkasafarit, lumikenkäretket, vaellusta sekä kalastus- ja jokiretkiä.

Tervetuloa Majoille!

Erilaisten majojen ja mökkien lisäksi Särkijärven majat tarjoaa monenlaista ohjelmaa ympäri vuoden. Kalastus kuuluu luonnollisena osana Tunturi-Lapin kesään ja majoilla järjestetään paljon erilaisia tapahtumia. Talvisin on mahdollisuus esimerkiksi päästä huskyvaljakko- tai pororekiajeluille! Ravintola Apaja toimii tilausravintola juhla- ja kokoustilaisuuksia varten sekä heinäkuusta lähtien tarjoaa aamupalaa majoittujille.

Tervetuloa aidosti maalle!

Sopivan kaukana, sopivan lähellä. Järjestä parhaat kokoukset ja saunaillat, unohtamatta upeita häitä tai muita juhlia! Aidossa maalaisympäristössä järjestät hyvän tuulen juhlat. Ryhmien ruokailut ja pitopalvelu järjestyvät tilauksesta. Helmen Pirtin kotimuseosta löytyy toinen toistaan uskomattomampia aarteita seitsemän sukupolven ajalta!

Maatilamatkailua parhaimmillaan

Pökkylän tilalla voit palata hetkeksi kiireettömään entisajan maalaistunnelmaan. Voit nauttia herkullisista ruokailuhetkistä, kokea elämyksiä sisustusmyymälässämme tai rentoutua saunatiloissamme. Tilaa ympäröivät vanhat rakennukset ovat entisöinnin jälkeen saaneet uuden käyttötarkoituksen. Nykyisin tilan yhteyteen kuuluu tilausravintola, sisustus- ja lankamyymälä sekä sauna- ja kokoustilat.

Itärajan helmi Kuusamossa

Isokenkäisten Klubi on matkailupalveluja Kuusamossa tuottava perheyritys jo toisessa polvessa. Löydät meidät koskettavan luonnon alkujuurilta, hiljaisen ja puhtaan Heikinjärven rannalta, vain parin km:n päässä Venäjän rajavyöhykkeeltä. Täällä voit yöpyä erämaahotellissa tai täysin varustetussa hirsimökissä, saunoa Seitsemän tähden savusaunassa, pulahtaa raikkaaseen avantoon ja nauttia perinteisesti valmistetusta lähiruuasta.

B&B - Ruokailu - Kokous - Juhla

Juusolanmäki on 1700-luvulta peräisin oleva idyllinen sukutila alle 20 min ajomatkan päässä Kalajoelta. Nykyään tilalla harjoitetaan maatilamatkailua ja kasvinviljelyä. Aamiaismajoitus Juusolanmäellä majoitut nykyajan mukavuuksin varustetuissa peruskorjatuissa taloissa. Aamupala, sauna ja liinavaatteet kuuluvat kauppaan! Tila tarjoaa hyvät puitteet myös juhlille sekä kokouksille ja tekemistä riittää kaikenikäisille vierailijoille.

Pitopalvelua ja maatilamajoitusta

Kiurunkankaan majoitus sijaitsee Sievin kirkonkylällä Pohjois-Pohjanmaalla. Maatilamajoituspaikka on kahden risteävän tien läheisyydessä: Kokkola-Kajaanitie 25 ja Kauhava-Ylivieska 63. Oletpa sitten vain läpikulkumatkalla tai tulossa viettämään viihtyisää lomaa maalle, Kiurunkankaalla tarjotaan tasokasta yösijaa ruokapalveluineen. Paikka tarjoaa myös pitopalvelupalveluita ja hyvät ulkoilureitit löytyvät aivan läheisyydestä.

Ruokailua, kokouksia, lomailua

Huoneisto-, paritalo-, aitta- sekä caravan-majoitusta Kalajoen Hiekkasärkillä. Perinteinen aitoa kotiruokaa sisältävä noutopöytä katetaan joka päivä, jonka lisäksi a la carte -listalta löytyy jokaiselle jotakin. Kokouspalvelut max 60 hengelle ja juhlapalvelut esimerkiksi sukujuhliin - räätälöidyt tarjoilut joka ryhmälle. Paikallisten tuotteiden myymälä ja herkkuja tarjoava kahvila. Lähistöllä paljon tapahtumia ja palveluita!

Monipuolisia palveluita

Törmälän Tilalla on tarjolla mökki- ja huonemajoitusta ja pitopalvelua, jonka lisäksi tila on mainio juhlien ja kokousten sekä virkistyspäivien pitopaikka. Ruoat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja ateriat voidaan räätälöidä tilaisuuksiin asiakkaan toiveiden mukaan. Kokous- ja virkistyspalvelut porukalla omassa rauhassa, hyvissä tiloissa. Lomalla nukut hyvin maaseudun rauhassa. Myös leiritoimintaa ja paljon aktiviteetteja!

Jääskän Loma - Kuusamo/Ruka

Kuusamossa, Rukan ydinalueella rinteiden ja hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat tunnelmalliset keloasunnot.

Tervetuloa Loma Hietalaan!

Loma Hietalan tilalta löytyy mökki- ja huonemajoitusta, ohjelma- ja ruokapalveluita, kotieläintila sekä savusauna. Loma Hietala sijaitsee Vääräjoen rannalla. Eläinmaailmasta lyötyy useita eri eläimiä kuten hevosia, kaneja, vuohia ja kanoja.

Loma Hietala tarjoaa myös mökkimajoitusta Lapissa.

Tervetuloa Taivalkoskelle Saijaan!

Saijassa on kodikasta majoitus saunallisissa huoneistoissa myös ryhmille ja juhla- ja kokouspalvelut tilauksesta maukasta lähiruokaa tarjoavassa Pirttiravintolassa. Järvi ja ympäröivä luonto ovat harrastusten keskipiste kesäaikaan: silloin

kalastetaan, melotaan, vaelletaan ja pyöräillään unohtamatta metsän antimia marjoja ja sieniä. Vuokrattavissa myös erämökkejä. Saijassa voit vierailla myös omassa huskytarhassa.

Monipuolista maaseutumatkailua!

Maalaiskartano Pihkala on monipuolinen maaseutumatkailuyritys joka tarjoaa hienot puitteet erilaisille kokouksille, juhlille ja tilaisuuksille!

Majoituspalveluina aitta- ja hotellihuoneita. Tarjolla useita aktiviteettejä kuten vaijeriratalasku, ratsastus, seinäkiipeily ja erilaiset retket. Pihkalassa järjestetään myös erilaisia leirejä.

Loisteliasta kartanotunnelmaa!

Maikkulan Kartano sijaitsee Oulujoen rannalla ja kartanon tilausravintoloa palvelee asiakkaita niin yritys- kuin yksityistilaisuuksissa. Palvelut suunnitellaan yksilöllisesti, ammattitaidolla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Päärakennuksen kuudessa eri salissa voi ihailla eri aikakausien kauneimpia tyylisuuntauksia kustavilaisuudesta jugendiin

Koe maalaiselämää Merilässä!

Merilän kartano tarjoaa majoitusta, kokous- ja juhlapalveluita sekä ohjelma- ja hyvinvointipalveluita. Majoitushuoneet ovat kotoisia, korkeatasoisia ja hyvin varusteltuja. Ohjelmapalveluita on tarjolla kuumailmapalloilusta eräkokkikurssiin. Hyvinvointopalveluina erilaiset saunat, hoidot ja hieronnat.

Merilän Kartanon erikoisuuksina metsäkellintä ja kirkkovenesoutu!

Elämyksellisiä hetkiä

Oivangin Lomakartano on monipuolinen matkailyritys joka tarjoaa majoitusta sekä ohjelma-, ruoka- ja juhlapalveluita. Majoitus on upeissa kelohuviloissa ja ravintola Ukonkiven yhteydessä oma saunaosasto.

Kelomökin tunnelmaa

Kuusamossa, Rukan ydinalueella rinteiden ja hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat tunnelmalliset keloasunnot. Pihasta on helppo lähteä myös moottorikelkkareitille, lumikenkävaellukselle tai vaikkapa ravintolan lämpöön. Kesäisin alueella on lukuisia vaellusmahdollisuuksia, kalaisia järviä ja koskia sekä rohkeimmille koskenlaskua.

Tervetuloa Kainuuseen!

Loma-Perkkiö tarjoaa korkeatasoista loma-asumista keskellä Kainuun puhdasta ja kaunista luontoa lähellä vesistöä. Asiakkailla on mahdollisuus käyttää alueen rantasaunaa ja veneitä. Ruuhijärven virkistyskalastusalue on kymmenen minuutin ajomatkan päässä.

Alueen läheisyydessä myös useita aktiviteettejä kuten Vuokatti, Angry Birds Activity Park ja Katin Kulta.

Majoitu Vuokatissa!

Loma Rinteelä tarjoaa majoitusta kauniissa sotkamolaisessa vaaramaisemassa, Suonenjärven rannalla. Hyvin varusteltuihin loma-asuntoihin on mahdollista saada myös ruokapalveluita tilauksesta.

Naapurivaaran Lomakeskus on monipuolinen majoituskohde Vuokatissa järven rannalla. Lomakeskus tarjoaa useita eri aktiviteettejä RIB-venesafareista patikointiin ja lintujen bongailuun.

Erämaahenkistä maatilamatkailua

Arolan maatila sijaitsee Kainuun sydämessä, Venäjän rajan tuntumassa. Majoituksen ja ruokailupalveluiden lisäksi tilan läheisyydessä on mahdollista metsästää, kalastaa, hiihtää ja vaeltaa luonnossa. Erikoisuutena tilalla järjestetään Karhusafareita huhtikuun lopusta alkaen elokuun loppuun asti.

Täyden palvelun matkailutila

Haapajärven rannalle rakennettu Haapaniemi on rauhallinen vaihtoehto kiireettömälle matkailijalle. Voit yöpyä tasokkaissa hirsikartanon huoneissa tai rauhallisissa lomamökeissä järven rannalla.

Juhlaseurueen mieli pysyy korkealla tilausravintolan herkuin ja niitä ryydittävin juomin (A-oikeuksin). Kokousten ja koulutusten arkinen aherrus katkaistaan kepeissä luontoaiheisissa kisoissa ja haapahirsisen savusaunan lempeissä löylyissä.

Juhlapalvelut, vadelmaa, hunajaa

Ropolalta tilaat juhlapalvelut vaikka häihin, luokkakokoukseen tai yritystilaisuuteen omiin tiloihisi, vuokrattuun tilaan tai paikanpäälle Ropolaan. Myös ulkotapahtumat mahdollisia suurten telttojen avulla! Maukkaita vadelmia ja suloista hunajaa saa vuoden ympäri (talvella vadelmat pakastettuina).

Rauhallista mökkimajoitusta

Alatalon Lomamökit (*****-MALO-luokitus) sijaitsevat Kuopion kaupungin Airakselan kylässä. Kaikki mökit ovat kirkasvetisen Petäisen-järven rannalla rauhallisessa maalaismaisemassa. Mökkien lisäksi vuokrataan mm. polkupyöriä, kanootteja, kirkkovenettä ja järjestetään souturetkiä. Reilun puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Kuopion keskusta palveluineen sekä kauppakeskus Matkus (mm. Ikea).

Kodikas ja viihtyisä majatalo

Sonkajärven keskustassa sijaitseva majatalo tarjoaa majoitus-, ruoka- ja juomapalveluja kaikille sitä tarvitseville. Majoituksesta on tarjolla huoneita mukavuuksilla tai jaetuilla WC/suihkutiloilla. Läheltä löytyvät loistavat kalastus-, metsästys-, marjastus- ja sienestysmetsät sekä erilaisia kauniita vaellusreittejä.

Luonnonrauhaa ja järvimaisemaa

Niemilomat tarjoaa majoitusta, kokous- ja juhlapalveluita luonnonrauhassa. Aluuelta löytyy myös perinteisen moderni savusauna Unnukkajärven rannalla. Tilan juhla- ja kokoustiloissa Ravintola Vännin ankkurissa ja Telakassa A-oikeudet. Niemilomat tarjoaa myös useita aktiviteettejä kuten lumikenkeilyä, frisbeegolfia ja puhallustikkaa.

Luonnollisia lomaelämyksiä

Vaikolta voit vuokrata hirsihuvilan omalla rannalla ja laiturilla, saunalla sekä veneellä. Vaikkojoki -koskireitin varrella on mitä parhaimmat kalastusapajat! Kalastusvälineitä vuokralla ja kalastuslupia myynnissä. Jännittäviä, ohjattuja koskenlaskuja turvallisilla koskiveneillä. Muuta ajanvietettä esimerkiksi tutustuminen omistajien hevos- ja metsätilaan, marjastus, sienestys, tennis, Perinne-kuntopolku ja nautinnollinen veneretki!

Majoitusta, kokouksia ja juhlia

Marjakartano Hussolassa voi irrottautua arkielämästä ja nauttia maatilamatkailusta. Pienten ja suurien ihmisten lisäksi olemme viihdyttäneet täällä myös erikokoisia ryhmiä. Olipa kysymyksessä lomanvietto,häät tai muu yksityistilaisuus,palveluita yhdistävät luonnonkaunis järvimaisema sekä vierailijoiden viihtyvyydestä huolehtiva isäntäväki. Tila majoittaa matkailijoita vuoden ympäri ja vuokralle tarjotaan myös Tahkolla sijaitsevia mökki.

Aktiviteettien suurtila

Sahalan kartano on aktiivinen, uudenaikainen ja innovatiivinen suurtila. Sahalan Kartano tarjoaa esimerkiksi ratsastusvaelluksia ja -leirejä, muuta hevostoimintaa sekä asuntola-asumista Kattilavirralla.

Paljon tekemistä vuoden ympäri!

Aronsalmen Lomamökit sijaitsee Nurmeksessa, kalaisan ja kauniin Pielisen rannalla, Joensuu-Kajaani-tien tuntumassa.

Kesäisin Aronsalmen alueella toimii kioskikahvio, josta myydään kalastuslupia ja vuokrataan kalastusvälineitä, kanootteja, surffilautoja, moottoriveneittä sekä polkupyöriä. Talvimatkailijoiden vuokrattavissa on moottorikelkkoja, ja heidän käytettävissään on hoidetut hiihtoladut, alueella on myös 2 km:n valaistu latu.

Tule maaseudun tunnelmaan!

Saarilassa on hiljaista ja rauhallista. Tilan eläimet pitävät omaa ääntään, mökkiläiset kulkevat mökeilleen, traktorin ääni kuuluu pellolta. Saarilan lomamökit ovat myös talviasuttavia ja kaikilla on oma pihansa. Kotieläinpiha ja satupolku viihdyttävät pieniä ja vähän suurempiakin vieraita. Maatila on myös mainio paikka juhlien ja kokousten järjestämiseen, lasten syntymäpäivistä aina häihin asti.

Tervetuloa aitoon Itä-Karjalaan!

Mustikkamäki tarjoaa majoitusta, tapahtumia, leirejä, pitopalveluja ja juhlatiloja. Majoitustilana toimii entinen koulurakennus. Mustikkamäellä sijaitsee myös leipomo, kahvila ja kotieläintila. Aktiviteetteinä mm. juuston valmistus ja tikkupullaretki.

Mustikkamäen erikoisuutena juusto- ja lehmäleirit!

Puhdasta ruokaa ja aitoa palvelua!

Poikkea tieltä, saat kahvia, haudutettua teetä ja ihania leivonnaisia sekä oikeata ruisleipää! Karjalainen vieraanvaraisuus takaa sen, että viihdyt Puukarin Pysäkillä. Täällä voit nauttia ihanasta karjalaisesta ruuasta, majoittua (myös koirien kanssa), järjestää kokouksia ja koulutuksia tai osallistua Majatalosta majataloon -retkille. Harrastusmahdollisuuksia esimerkiksi soutu, melonta, pyöräily ja kotieläinten hoito.

Maataloustila ja mökkimajoitus

Perinteistä maataloutta ja matkailua harjoittava tila sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Liperin kunnassa Pyhäselkä-järven ranta-alueella. Tilalla voi majoittua täysin varustelluissa 2mh mökeissä. Lyhyen ajomatkan päässä löytyy ratsastus- ja poniajelumahdollisuus sekä kyläkauppa. Läheisyydestä löytyy myös erilaisia museoita, luontopolkuja, hiihtokeskus sekä Heinäveden luostareita.

Nauti lomastasi vuoden ympäri!

Täällä viihtyvät niin perheet, porukat kuin pariskunnatkin. Huvilan läheisyydestä löydät tilavan savusaunan ja kylpytynnyrin. Yrityksille järjestetään kokouspalveluja ja virkistysviikonloppuja – myös ateriapalvelut ryhmille tarvittaessa. Laskettelukeskus on lähellä, ja hiihtämään pääsee myös heti mökin pihasta.

Tervetuloa Teuvaan!

Mäki-Laurilan Maatila tarjoaa mökkivuokrausta ja majoitusta Teuvalla. Mökit ovat hyvätasosia ja varusteltuja hirsimökkejä.

Ainutlaatuisia juhlatilaisuuksia!

Koskenkorvan tilalta, pohjalaisen jokimaiseman ääreltä löytyy uniikki paikka viettää erilaisia juhlia ja tilaisuksia. Tila tarjoaa isommallekin ryhmälle ruokapalveluita, neljä erilaista saunaa, kylpylän sekä valmiiksi koottuja ohjelmakokonaisuuksia. Tilalta löytyy myös Koskenkorvan museo. Tämä pohjalainen maalaistalo on mieleenpainuva vierailukohde!

Tervetuloa lakeuden sydämeen!

Lakeuden Luontopalvelut tarjoaa asiakkaille erilaisen elämyksen Jussin Jokisaunalla. Kyrönjoen varressa voi tutustua upeaan kulttuurimaisemaan ja nauttia isäntäväen valmistamaa ateriaa. Palveluina löytyy myös jokilautta ja kylpytynnyri.

Punaisessa tuvassa on mahdollisuus viettää pienimuotoisia perhejuhlia, kokoustaa ja yöpyä. Lakeuden Luontopalvelut järjestävät myös päiväretkiä Ilmajoelle.

Pohojalaasta lomanviettoa

Honkaniemen tila sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, kauniissa ympäristössä joen rannalla. Paikasta löytyy vuokramökkejä ja tilausravintola sekä kokonainen saunamaailma: palju ja 9 saunaa mm. savusauna, rantasauna, puusauna, sähkösauna, eräsauna. Lähellä sijaitsevasta joesta saa pyydettyä lohta sekä harjusta ja isäntä järjestää tarvittaessa opastukset. Lyhyen matkan päässä sijaitsee myös upea Lauhanvuoren kansallispuisto.

Viiden tähden mökkeilyä

Hyvölän Talo on perinteinen toimiva maatila, joka on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1610. Tilalla on kotieläimiä ja sivuelinkeinona on maatilamatkailu. Isäntäperhe vuokraa tasokkaita ja täysin varusteltuja järvenrantamökkejä, soutuveneitä sekä kunnon uisteluveneen kalastuksen intoilijoille. Tilausravintola toimii tilauksesta ja paikassa on myös mahdollista järjestää erilaisia leirikouluja.

Talviasuttava mökki Lakeaharjulla

Vuokrattavana kesä- ja talvikäyttöön sopiva mökki kaikilla mukavuuksilla. Kesällä käytössä reilunkokoinen uima-allas. Talvella laskettelurinne ja valaistut, hyvin hoidetut hiihtoladut. Lappajärvi tarjoaa kesällä hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja talvisin pilkkimiseen, jonka lisäksi uimaranta on vain 1,5 km päässä mökistä. Mainiot marja- ja sienimaastot myös aivan vieressä!

Mökkielämyksiä

Lappajärven Ylipäässä, maatilan rannassa on tarjolla kaksi lähekkäin sijaitsevaa hirsimökkiä kaikin mukavuuksin. Kolmas, myöskin täysin varusteltu järvenrantamökki sijaitsee Karvalassa. Kävelymatka-etäisyydellä löytyy upea näkötorni ja alle 30 min ajomatkan päässä erilaisia mielenkiintoisia käyntikohteita kuten taidegalleria, museo, tulivuorikeskus, Mattotalo, laskettelukeskus ja viinitila. Myös PowerPark on vain 50 km:n päässä.

Viihtyisä vuokramökki

Uusi ja viihtyisä vuokramökki Vimpelissä Lappajärven rannalla. Polkuvene ja pelastusliivit kuudelle henkilölle. Laskettelukeskus Lakikseen 5 km ja kylpylä Kivitippuun 20 km.

Jääskän Loma - Kokous- ja saunatila

Loma-asunnot Haarusjärven rannalla sekä huoneistohotelli Alahärmän keskustassa, Kauhavalla, Powerparkin huvipuistoon vain 2-10 kilometriä.

Jääskän Loma - Haarusjärven Loma-asunnot

Loma-asunnot Haarusjärven rannalla sekä huoneistohotelli Alahärmän keskustassa, Kauhavalla, Powerparkin huvipuistoon vain 10 kilometriä.

Jääskän Loma - Huoneistohotelli

Loma-asunnot Haarusjärven rannalla sekä huoneistohotelli Alahärmän keskustassa, Kauhavalla, Powerparkin huvipuistoon vain 2-10 kilometriä.

Maatilamatkailu Ilomäki

Majoitusta ympäri vuoden luonnonkauniissa ja rauhallisessa maalaisympäristössä.

Hyvä mahdollisuus lomanviettoon ja majoitukseen.

Viehättävää talonpoikaismajoitusta

Mäntylän Tila on talonpoikaistalo joka tarjoaa ruokaa, majoitusta ja savusaunomista. Mäntylän tila tarjoaa neljältä vuosisadalta olevan rakennuskokonaisuuden. Tilan lämmitys ja lämmin vesi tuotetaan keväästä syksyyn aurinkokeräimillä ja muuna aikana vuodesta tilan oman metsän hakepuulla. Mäntylän tilalta löytyy myös savusauna ja oma uimala.

Majoitusta ja ryhmäpalveluja

Majoitu mukavasti vaikka Tuomaksen Tuvassa tai Mummon Mökissä, tai järjestä ikimuistoiset juhlat! Tilausravintola Tallin Vintti hoitaa juhlatarjoilut, myös kakut tilauksesta. Voit järjestää myös onnistuneet kokoukset, tyhy-päivät ja muut ryhmätapahtumat Valkeisen Loman kanssa! Täällä voit mm. nauttia kolmen saunan löylyistä, tutustua eläinystäviin tilalla, poropuistossa tai Ähtäri Zoossa ja seikkailla FlowParkissa tai PowerParkissa.

Majoitusta ja makunautintoja!

Uusi-Yijälän tila ja Ravintola Patapirtti tarjoavat Jämsässä Himos-alueella herkullista suomalaista ruokaa, kotimaisia marjaviinejä myös mukaan ostettavaksi ja hemmottelevaa majoitusta. Tarjolla on myös hemmotteluhoitoja, elämyksiä ja tapahtumia, joiden järjestämisessä on mukana useita yhteistyökumppaneita. Maatilalla viljellään luonnonmukaisesti monia eri marjoja ja kauraa, laitumilla käyskentelevät naapurien hevoset, ponit ja lampaat.

Ruokaa & Kotimajoitusta

Hanakieppi on Hankasalmessa toimiva yritys, joka tarjoaa kotimajoitusta rauhallisessa maalaisympäristössä sekä maittavaa kotiruokaa hyvistä raaka-aineista valmistettuna.

Koe elämyksellsiä hetkiä yksin, kaksin tai ystävien kanssa nauttien. Tilauksesta järjestetään myös pitopalvelua ja erilaisia aktiviteetteja erä- ja luontoppaan toimesta, joka toimii myöskin tilan isäntänä.

Luonnon keskellä maalaismaisemassa

Morva on lämminhenkinen majatalo joka tarjoaa majoitus-, loma-, ruoka- ja juhlapalveluita. Majoitusta on tarjolla sekä mökki- että huonemajoitusta. Luonto Morvan ympäristössä tarjoaa monipuolisia elämyksiä.

Lyhyiden etäisyyksien päästä löytyy myös laskettelukeskus ja simulaattorimaailma.

Monipuolista majoitusta!

Kirrin luomutila tarjoaa monipuolista ja ympärivuotista majoitusta aitassa, mökeissä sekä huoneissa. Mökkeihin kuuluu oma uimaranta, laituri sekä soutuvene.

Palveluina löytyy myös ruoka- ja juhlapalvelut. Juhla- ja saunatilat soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja ruokapalveluiden runkona toimii tilan luomupeltojen raaka-aineet.

Mökkimajoitusta järven rannalla

Hyvin varustetuilla ja talviasuttavilla mökeillämme voit viettää omatoimista lepolomaa vaikkapa soudellen ja kalaisan järven antimia puijaten. Luonnossaliikkujalle seutu tarjoaa mainiot mahdollisuudet retkeilyyn, marjastukseen ja sienestykseen. Talvisin voit kokeilla patikointia lumikengillä, lähteä hiihtoretkelle vaikkapa suoraan mökkirannasta – tai vain nauttia rauhasta ja takkatulen lämmöstä.

Yhdessäoloa varten tehty!

Laukaan Tupaswillan miljöö on ainutlaatuinen ja se tarjoaa monipuoliset tilat kokouksille, illanvietoille, perhejuhliin ja yritysvieraiden kestitykseen. Tilanteen mukaiset ja tasokkaat ruokailupalvelut tarjotaan Tupaswillan omasta keittiöstä.

Tupaswilla tuottaa virkistäviä ja elämyksellisiä palveluita kuten turvekylpy, luontoretket ja teatterileikkejä. Menevämpään makuun myös värikuula- ja ulkolaserpelit!

Tervetuloa Kivijärven rannalle!

Matkailutila LomaHoikka sijaitsee Kivijärven rannalla upeassa keskisuomalaisessa maisemassa. Matkailutila tarjoaa mökkimajoitusta, aktiviteettejä ja luontoateriapalveluita. Mökit kodikkaita täysvarustettuja hirsimökkejä. Aktiviteetteinä mm. kalastusta, erilaiset retket, moottorikelkkailua ja lumikenkäilyä.

LomaHoikan erikoisuutena unohtumattoman elämyksen luova turvesauna!

Mökkilomia neljänä vuodenaikana!

Sammallahden mökit sijaitsevat Saarijärvellä Kalmarin kylässä Iso-Löytänäjärven rannalla.

Vireällä kylällä toimii oma kyläkauppa sekä pankki 5 km päässä mökeiltä.

Tilavat ja hyvin varustellut mökit sijaitsevat maaseudun rauhassa. Maasto on mäkistä, järvien pilkkomaa vehreää metsämaisemaa; kaunista kaikkina vuodenaikoina. Mökkien läheisyydestä löytyy mm. yhteiskäytössä olevat grillikota ja laavu. Uimarannat ovat loivasti syveneviä.

Tervetuloa aitoon maalaismaisemaan

Loma-Ässä tarjoaa rauhalliset puitteet lomailemiseen, juhlimiseen tai kokoustamaan. Majoitustiloina mökkejä ja vanhasta navetasta remontoitu tunnelmallinen maalaishotelli. Tilan yhteydessä myös tilausravintola suuriinkin tilaisuuksiin.

Loma-Ässän erikoisuutena kesäisin järjestettävät lavatanssit! Tila on avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina.

Tervetuloa Lestijärven rannalle!

Lestipuu tarjoaa mökkimajoitusta, ohjelmapalveluita ja harrastusvälineiden vuokrausta. Mökit sijaitsevat Lestijärven rannalla. Läheinen maasto mahdollistaa monipuoliset luontoharrastukset. Ohjelmapalveluina mm. virkistyspäivät ja luminkenkäretket.

Tervetuloa Päijänteen rannalle!

Marja- ja matkailutila Salvia tarjoaa vuokrattavia lomamökkejä ja -huoneistoja sekä kokous- ja juhlatiloja Päijänteen rannalla. Tila tarjoaa useita varusteltuja loma-asuntoja. Salvia tarjoaa myös ruokapalveluita, joiden raaka-aineina käytetään oman tilan tuotteita. Läheinen luonto antaa mainiot mahdollisuudet mm. kalastamiseen, marjastamiseen ja retkeilyyn.

Tervetuloa Maivian pitoihin!

Maivian pidot tarjoaa juhlatilaa jossa voi järjestää tilaisuuksia pienistä juhlista konsertteihin, kokouksiin ja näyttelyihin. Maivian pidot tarjoavat myös ruokapalveluita. Tilaisuudet suunnitellaan asiakkaiden toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. Juhlatalossa järjestetään myös jokavuotisia tapahtumia.

Idyllinen vuokrakartano

Kauniissa järvimiljöössä sijaitsevalla Huikon Kartanolla voit järjestää monenlaisia tapahtumia ja majoittaa kymmeniä henkilöitä viihtyisästi. Huikon kartano tarjoaa erinomaiset puitteet tasokkaaseen liiketoimintaan, vapaa-aikaan ja edustukseen. Kartanossa voi halutessaan olla omassa rauhassa ilman häiritsevää henkilökuntaa ja tapahtumia järjestetään pitkälti asiakkaiden ehdoilla. Tervertuloa!

Luomu- ja matkailutila

Maanviljelyksen ohella tarjoamme maatilamatkailuelämyksiä vierailijoille 30 vuoden kokemuksella. Vieraat voivat nauttia laajasta maatilan pihapiiristä ja yöpyä viihtyisissä aittahuoneissa tai rauhallisissa omavaraismökeissä. Puutarhan tanssitalas on vieraiden käytössä illan tapahtumia varten.

Valmistamme maukkaat tarjoilut arkeen ja juhlaan Taipaleen tilan omista ja lähiseudun raaka-aineista.

Huveja joka lähtöön!

Kievari Rantapirtti sijaitsee luonnonkauniissa maalaisympäristössä Koskenpäällä, Salosveden rannalla.

Rantapirtti on suosittu juhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Kesäisin janoisia palvelevat terassi ja olutbaari Olvila. Täällä voit majoittua huoneissa, mökeissä tai leirintäalueella. Aktiviteetteja ja ryhmätoimintaa löytyy kallioseikkailusta ja vaijeriradasta kirkkovenesoutuun ja koira-ajeluihin.

Vanhanajan vieraanvaraisuutta

Varjolassa järjestät esimerkiksi hauskimmat polttarit, tunnelmallisimmat juhlat ja tehokkaimmat kokoukset tai nautit elämyspalveluista ja yövyt levollisesti maaseudun rauhassa. Maalaisbistro Sylvissä voit nauttia bistrohenkistä ruokaa sekä kahvilan herkkuja. Elämyksiä on tarjolla laidasta laitaan: koskenlaskua, moottorikelkka- ja mönkijäsafareita, rallikyyditystä, husky-safareita sekä kirkkoveneretkiä ja paljon muuta!

Keskellä rauhaisaa metsämaisemaa!

Metsäkartano tarjoaa majoitusta, juhlatiloja, saunoja sekä kylpytynnyrin. Kartanon lähiympäristössä on mahdollista mm. kalastaa, marjastaa ja sienestää. Läheisyydestä löytyy myös Pyhä-Häkin kansallispuisto sekä Viitasaaren ja Saarijärven laskettelurinteet.

Metsäkartanon pihapiirin erikoisuus on vertaansa vailla oleva palovartiotorni, joka toimii kahden hengen näköalaravintolana!

Mökkejä järvimaisemassa

Pitkäniemen Lomamökit sijaitsevat Keski-Suomessa, Joutsan Marjotaipaleessa.

Mökit ovat pääosin metsäisessä rinnemaastossa puhdasvetisen Suontee -järven rannalla. Järvessä on kohtalainen kalakanta ja aluetta ympäröivät sieni- ja marjamaat.

Lomakylällä on kaksi hiekkapohjaista uimarantaa, muutoin pohjan laatu vaihtelee kallioisesta pehmeähköön. Pitkäniemeltä löytyvät myös kotalaavu, pingishalli, TV-huone sekä tilauskahvio.

Keskellä kauneinta Järvi-Suomea

Elämyksiä ja luontoretkiä kaikkina vuodenaikoina. Majoituspalvelusta vuokraat asuntoja päivä- ilta- tai viikonloppukäyttöön, sekä pidemmällekin ajalle. Tarjolla paljon erilaisia ohjelmapaketteja: talvisin hiihtomatkoja, kesäisin kalastusta sekä pyörä- ja kanoottiretkiä. Savusaunassa ja kylpytynnyrissä voi rentoutua vuoden ympäri.

Puhdasta nautintoa luonnosta

Hiekkarannan tasokkaissa loma-asunnoissa majoitut rauhalisessa ympäristössä mansikkatilan yhteydessä, useiden järvien ja laajojen metsien syleilyssä Keski-Suomessa. Lähialue tarjoaakin loistavat puitteet luonnossa liikkumiseen, marjastukseen, sienestykseen ja kalastukseen. Hiihtäjiä kutsuu ladut lähimetsässä ja järven jäällä. Kesän helteillä helpotusta antaa Kannonjärven matalat hiekkapohjaisen rannan vesi ja tilan omat mansikkamaat.

Aitoa maaseudun rauhaa

Pääjärven kylässä Pylkönmäellä sijaitseva Jakolan tila koostuu 1900-luvun alkupuolella rakennetusta päätilasta ja majoitustilana toimivasta Rentolasta, korkeatasoisesta pyöröhirsihuvilasta Villa Mertalasta, jonka yhteydessä on rantasauna Mertaranta, sekä entisestä kyläkoulusta Mulikan HillTonista. Tilalla panostetaan ympäristöystävällisyyteen. Jakolan tilalta löytyy myös yksi Suomen suurimmista yksityisistä automuseoista.

Hyvän palvelun kartano

Kartanolla voit majoittua kauniissa huoneissa, järjestää kokouksia, tapahtumia tai juhlia tai nauttia saunasta, kylpylän palveluista ja kartanon ohjelmapalveluista. Kesäravintolassa voi käydä herkuttelemassa ilman ennakkovarausta ja ryhmiä palvellaan vuoden ympäri tilauksesta. Juhlia ja kokouksia varten parasta on se, että Taulun Kartanolta saat kokonaisuuden: tilan, ruuan, majoituksen sekä ohjelmapalvelut!

Maaseudun rauhassa

Vanhalla sukutilalla voit majoittua kotoisissa mökeissä, järjestää unohtumattomat juhlat, tilata ryhmille ruoka- ja kahvipalvelut tai pitää onnistuneet saunaillat ja kokoukset. Tilalla harjoitetaan myös metsätaloutta. Talon vanha riihi on kunnostettu tanssisaliksi. Savusauna lämmitetään tilauksesta ja paljussa on mukava rentoutua. Kodassa voi paistaa maukkaat makkarat ja muut grilliherkut.

Matkailukeskus Korhola Holiday

Tästä ympärivuotisesta matkailukeskuksesta löydät kaiken mitä tarvitset mökkeilyyn, kokouksiin, leirikouluihin sekä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Palveluiden keskuksena toimii kartanotyylinen vuonna 1850 rakennettu päärakennus. Matkailukeskuksen erikoisuuksina mm. Eräravintola Loimu, tanssilava sekä oma Paintball-metsäkenttä! Matkailukeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Savonlinnan läheisyydessä.

Tervetuloa Saimaalle lomailemaan!

Saimaan alueen luonto on kokemisen arvoinen jokaisena vuodenaikana. Vuokramökkiemme lähialueella on useita pieniä saaria, joissa voi retkeillä. Syksyllä on hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen.

Talvella hiihtolatuja on lähistöllä lumitilanteen mukaan. Kesällä ympärillä on 16000 ha:n erinomaiset uisteluvedet. Järjestämme halutessanne opastettuja metsäretkiä ja maatilaan tutustumista.

Sinisen saimaan rannalla

Lomaniemen ympäristö on saimaannorppa-aluetta saarineen, niemineen ja lahtineen. Viihtyisät, hyvin varustellut vuokrahuvilat sijaitsevat Saimaan rannalla. Päärakennuksessa palvelevat kahvio ja 120-paikkainen tilausravintola. Myös kokoustilat ja saunat varattavissa. Muita palveluita vierasvenesatama, kotimuseo, tekstiiliaitta ja luontopolku. Lomaniemellä järjestät perhe- tai muut juhlat ja kokoukset tai lomailet sinisen Saimaan rannalla!

Tervetuloa aitoon maalaismaisemaan

Lomamokkila tarjoaa majoitusta, aktiviteettejä, ruokapalveluita sekä kokous- ja juhlapalveluita. Majoitustiloina rantamökkejä sekä huonemajoitusta. Tilan ruokapalvelut tuotetaan pitkälti oman tilan ja lähiseudun tuottajen raaka-aineista. Lomamokkilassa voi tutustua maatilan eläimiin aidossa ympäristössä ja tilan ympäristö sopii harrastamiseen.

Tilan erikoisuutena vanhaan riiheen kunnostettu riihimuseo.

Tervetuloa Savon järvimaisemaan!

Lahdelma tarjoaa korkeatasoista ja ympärivuotista majoitusta aittahuoneistoista suureen 20 hengen kylpylähuvilaan. Hyvin varustellut mökit ovat nykyaikaisia ja sijaitsevat järven rannalla. Yritys suunnittelee vieraille yksilölliset tilaisuudet ja tilalla on pitkä historia jo 1600-luvulta.

Kaunis luonto kutsuu Salmenahoon

Perinteistä maataloutta harjoittava tila kutsuu lomailemaan Savoon! Hyvin varustellut mökit ja mahdollisuus esimerkiksi kalastaa, marjastaa ja sienestää, polkuveneillä, ratsastaa tai muuten vain tutustua tilan eläimiin varmistavat viihtymisen. Ihantala-tilan vanhasta myllystä voi kuulla mielenkiintoisia tarinoita Salmenahon vanhalta isännältä. Lähialueiden palveluita mm. Sulkavalla ja Puumalassa.

Luksusta ja luonnon rauhaa

Härkänniemen tuvat tarjoaa hulppeat puitteet monimuotoiseen lomanviettoon järviluonnon keskellä ympäri vuoden vain 10 minuutin päässä Mikkelin torilta. Vieraat saavat yksityisyyttä, luonnonrauhaa ja ylellisyyttä kaikilla mukavuuksilla! Tulkaa kaksin, koko perheen kanssa tai suurella seurueella. Majoitustilaa löytyy yhteensä 68 hengelle kahdeksassa huvilassa! Nyt uutena majoituskohteena myös Vintti-huoneisto päärakennuksen läheisyydessä.

Laadukasta yhdessäoloa

Mökkisesonki keskellä parasta Mäntyharjulaista lomamaisemaa jatkuu ikuisesti: puhdas luonto ei katoa syksyn tullen ja näkymä vain paranee valkeassa lumipeitteessä. Jokaiseen mökkiin kuuluu oma ranta, vene ja kalastusoikeus. Talvella mökkien maastossa kiertelee koneella tehty hiihtolatu ja jäällä on napakelkka. Valaistu liukumäki Hurmos ja sen vieressä oleva kota Huili ovat vapaasti lomalaisten käytössä.

Terttiin olet aina tervetullut!

Tertin kartano on kulinaristien kestihovi, toimiva maatila ja kodikas hotelli, jonka kahvila-puodissa tarjoillaan lämpimäisiä joka päivä läpi vuoden. Tarjolla myös maittavaa lounasta ja brunssi. Juhlapöytä kesäkuussa ja ylellinen kesäpöytä heinä-elokuussa, joulun alla tarjoillaan joulupöytä. Kokouksen järjestät kätevästi päivä- tai aamiaiskokouksena sekä halutessasi ohjelmallisena. Salaisuuksien puutarhaa ihastellessa murheet unohtuu..

Monipuolista maatilamatkailua!

Mannila tarjoaa majoitusta ja ruokapalveluita. Majoitusta mökeissä, aitta- ja hotellihuoneissa ja leirintäalueella. Mannilan palveluina myös erilaiset lomapaketit, hoitopalvelut sekä leirikoulut. Alueen ympäristössä paljon aktiviteettejä sekä ratsutalli.

Ilolan Ratsastuskoulu

Ilolan Ratsastuskoulussa perusryhmätunnit alkeista maastoiluun,Metsäkansan helmi-maneesi.Majoitukset ja ruokailut,ratsastusleirit ja-kurssit

Maukasta ruokaa maalaismiljöössä

Haapaniemen Pidot on juhla- ja pitopalvelualan yritys, joka toimii Haapaniemen tilalla Sastamalassa, Kärppälän kylässä, kauniilla niemellä Kuloveden rannalla. Kyseessä on perinteikäs maatila, jonka historia tunnetaan jo 1540-luvulta alkaen.

Tilan nykyiset yrittäjät Sari ja Jari Haapaniemi ovat jo toisen polven maaseutumatkailuyrittäjiä.

Tarjoilut tilalla tilauksesta ympäri vuoden.

Nykyaikainen tila maalaismiljöössä

Rekolan tila on monipuolinen ajanviettopaikka Pirkanmaalla. Tilalla asustaa monenlaisia eläimiä, esimerkiksi niitä pitkäkarvaisia lehmiä - ylämaan karjaa. Mökkivuokrauksen lisäksi tarjontaan kuuluu myös maatilamatkailun palveluja aina savusaunomisesta kalastukseen. Kellarin porobaarissa vieraat viihtyvät varmasti. Tilan läheltä löytyvät myös esimerkiksi laavu sekä lintutorni ja melontamahdollisuuksia.

Maatilaelämyksiä vuodesta 1540

Ala-Orvolan maatila on perinteinen maatila, joka on ollut toiminnassa jo 1540-luvulta lähtien. Tilalla harjoitetaan yhä lypsykarjan kasvattamista ja peltoviljelyä. Majoittua voi joko järven rannalla sijaitsevissa kesämökeissä tai huoneissa tilan yhteydessä. Lyhyen ajomatkan päässä löytyy myös ratsastustalli ja Lempäälän Ideapark kauppoinen on vain 20 km:n päässä kohteesta.

Maatilaelämyksiä Pirkanmaalla

Einola on järven rannalla sijaitseva vanha sukutila sekä toimiva maa- ja karjatila. Tilasta on sanottu, että se on maailman kauneimmalla paikalla, Enonselän rannalla, korkealla kalliolla. Menneistä ajoista kertoo noin 200 vuotta vanha aitta, jonka parvekkeelta avautuvat komeat näkymät järvelle. Pihapiirissä tulijaa ovat vastassa monet hauskat kotieläimet, jotka ovat tottuneet taputteluunkin.

Aitoa ja erilaista tunnelmaa

Eräjärven Eerolassa voitte kokea unohtamattomia juhlia, viihtyä idyllisessä miljöössä, herkutella suomalaisella ruoalla, nukkua entisajan aitassa ja aistia kiireetöntä maalaistunnelmaa vanhalla sukutilalla. Paikassa järjestetään myös erilaisia kursseja, teemajuhlia, luentoja sekä kokouksia.

Tervetuloa maaseudun rauhaan!

Kylä-Heikkilän majoitus tarjoaa kodikasta aamiais- ja mökkimajoitusta. Useita erikokoisia hyvinvarusteltuja mökkejä. Lisäpalveluna myös palju.

Muutaman kilometrin päästä majoituksesta löytyy moottoriurheilukeskus, golfkenttä sekä ympärivuotinen retkeilyreitistö.

Tervetuloa Liekorantaan!

Liekorannan palvelut koostuvat juhlapalvelusta, juhlatilasta ja VuoriHotellista. Historiallisessa VuoriHotellissa eletään maaseudun hengessä, elämisen äänineen ja keittiön tuoksuineen. Liekorannan kievaria on mahdollista vuokrata juhla-tai kokoustilaksi ja Liekorannan juhlapalvelu toteuttaa tilaisuudet mutkattomasti toiveiden mukaan.

Mökkimajoitusta Lempäälässä!

Laurilan Lomamökit tarjoavat useita erilaisia mökkejä, juhlatiloja sekä savusaunan. Lomamökkien varustukseen kuuluu myös laituri ja vene. Mökkien läheisyydessä useita harrastusmahdollisuuksia kuten golfia, hiihtoa, kalastusta ja koskikelluntaa.

Monipuolinen hevoskievari!

Luomajärven Hevoskievari on 1800 -luvulta peräisin oleva vanha maatila jossa on tarjolla huonemajoitusta, leirintämajoitusta, ruokapalveluita sekä erilaisia aktiviteettejä. Aktiviteetteinä erilaisia liikunta- ja luontoaktiviteettejä sekä ratsastusta. Tilalla myös muita maatilan eläimiä.

Kievarin erikoisuutena oma saunamaailma!

Lomamökkejä ja huonemajoitusta

Matkailutila Haapamäki sijaitsee Virtain Vaskivedellä rauhallisella, luonnonkauniilla paikalla Näsijärven maisemissa.

Tila tarjoaa majoitusta päätalossa 2-4 hengen huoneissa, 3-10 hengen lomamökeissä sekä sähköistetyissä aitoissa. Lisäksi alueelta löytyy oma upea savusauna.

Ennakkotilauksesta on mahdollista järjestää myös ruokapalveluja, juhlia, erilaisia tilaisuuksia ja leirejä.

Täällä viihdyt joka säällä

Sepän Lomapalveluilla on neljä upeaa vuokramökkiä ja lomahuoneisto Ikaalisten kylpylän läheisyydessä. Taksipalveluiden avulla pääset helposti kulkemaan isommassakin porukassa. Lapinkota -grillikota on mökkiläisten vuokrakäytössä ja talvisin vieraat voivat pulahtaa virkistävässä avannossa. Lähialueen palveluita mm. Ikaalisten Kylpylä, Jämin hiihtoputki, huvipuisto Särkänniemi ja laskettelukeskus Ellivuori. Tervetuloa lomailemaan!

Lauttasaunailemaan Tampereelle!

Tampereella Ratinan rannassa toimiva uiva tilaussauna joka seilaa Pyhäjärven lempeillä laineilla. Lauttasaunaristeilyjä porukoille ja tilauksesta myös ruokapalveluita.

Vuokrattavana myös hyvätasoisia ja ympärivuotisia vapaa-ajanasuntoja. Vapaa-ajanasuunot sijatsevat vesistön läheisyydessä.

Maatilamajoitusta ja paljon muuta

Majoitusta talonpoikaistyylisissä aitoissa tai vierastalossa halutessasi aamiaisella ja/tai päivällisellä. Tilan toimintaa ohjaavat ekologiset arvot. Juhannuspaketti kattaa esimerkiksi majoituksen, ruokailuja ja saunomista! Energinen Suomen lapinkoira Hulivili toivottaa vieraat tervetulleiksi, jonka lisäksi voit nähdä tilalla kissoja ja lampaita. Ryhmille ruokailuja, kahvituksia sekä kokous-, sauna- ja ohjelmapalveluita.

Koulutintti

Kirkonkylän päätien varrella, jokirannassa majoitus ja kokouspaikka sekä tilausruokailut koulumuseossa + aktiviteetteja

Tervetuloa Mäkelän Lomatuville!

Mäkelän Lomatuvat on maatilamatkailuyritys joka tarjoaa majoitusta, kokous- ja ohjelmapalveluita. Ympärivuotiset mökit sijaitsevat järven rannalla. Varattavissa myös iso tilaussauna.

Mäkelän Lomatupien erikoisuus on Lypsäjän Diplomi, joka on mahdollisuus suorittaa tilalla.

Iloisia maatilalomia Ilolassa

Tampereen ja Hämeenlinnan puolivälissä aivan Akaan rajamailla Valkeakosken Metsäkansassa, moottoritien (VT 9 JA3,liittymästä 33) kupeessa sijaitseva Ilola on toimiva maatila kotieläimineen ja luomuviljeltyine peltoineen. Ilola tarjoaa ruoka-, majoitus-, juhla ja kokouspalveluja niin ryhmille kuin yksittäisille matkailijoille ympärivuotisesti, unohtamatta ratsastus- ja sauna- sekä hyvänolonpalveluja.

Längelmäveden helmi

Solaniemessä on yli 20 eritasoista omavaraista lomamökkiä 2-8 henkilölle. Mökkejä voi vuokrata ympäri vuoden lyhyemmäksi ajaksi taikka koko kesäksi ja vuodeksikin. Palveluita ja mökkimajoitusta myös ryhmille, esimerkiksi työporukan saunailtaan, polttareihin tai pikkujouluihin. Lähistöllä voi kalastaa, soudella, meloa tai vuokrata mönkijän. Myös ruokapalvelut mökille tilauksesta.

Majoitusta kauniin järven rannalla

Lomatila Peltomaa tarjoaa sekä huone- että mökkimajoitusta. Rantasauna polttopuineen, terassi, huvimaja, ulkogrilli ja vene ovat majoittujien käytössä. Majoitustilat sijaitsevat laajan ja viihtyisän pihapiirin tuntumassa. Järvi tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia; kesällä uinti, soutu, melonta, retket saarille, talvella hiihto ja luistelu. Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa Mikkolan Savusaunaan!

Mikkolan savutorppa on kokous- ja juhlatila, jossa voit järjestää tilaisuudet viihtyisässä miljöössä. Kokouspalveluihin kuuluu myös monipuoliset ateria- ja muut tarjoilupalvelut, jotka ovat alusta asti kotitekoisia. Savutorpan läheisyydessä on myös Mikkolan Savusauna ja Korsusauna. Ympäristöstä löytyy myös hyvät retkeilymaastot ja Korvenvuoren laavu.

Maatilamatkailua jo vuodesta 1900

Kauppilan Matkailutila on perinteikäs täyden palvelun matkailukeskus 3-tien varressa lähellä Ikaalisten Kylpylää. Tarjoamme vieraille laadukkaat juhla-, majoitus- ja kokoustilat sekä pitopalvelut. Vuokraamme myös mökkejä Kyrösjärven rannalla ja järjestämme ohjelmapalveluja ja seikkailu-/kalastusretkiä. Laadukkaat tilat, kaunis sijainti luonnon keskellä sekä iloinen palveluhenkemme tekevät tilaisuudesta varmasti ikimuistoisen. Tervetuloa

Ihastuttava kahvilakauppa

Tervetuloa Keltaisen Talon kahvilakauppaan, joka toimii historiallisessa Nuijantalossa Pälkäneen keskustassa! Paikassa voi järjestää kokouksia ja yksityistilaisuuksia sekä majoittua emännän majoitushuoneissa. Kahvila kutsuu aitojen herkkujen ääreen; kaikki puustit, piiraat, kakut ja piirakat leivotaan paikan päällä. Arjen kauneus näkyy myös kaupan valikoimassa, sieltä löydät ihanat sisustustuotteet, lahjat ja suussa sulavat herkut. :-)

Majoitusta, ruokaa ja meininkiä

Sastamalan sydämessä sijaitseva Vammalan Seurahuone tarjoaa vieraidensa käyttöön majoitusta, herkullista ruokaa ja iltaviihdettä. 21 tilavaa hotellihuonetta langattomalla internet-yhteydellä sopivat mainiosti niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustajalle. Arkisin ravintolassa on tarjolla herkullinen buffet-lounas. Ravintolassa järjestyy myös isommat juhlat tilauksesta. Seurahuoneen tiloissa yksilölliset kokouspalvelut yrityksellesi!

Kartano Hostel

Kartano Hostel tarjoaa hotellitasoista majoitusta, kokous- juhla- ja savusaunapalveluita ympäri vuoden. Tilan yhteydessä toimii tilamyymälä,

Koivuniemen Herran MuuMaa

Lasten maatila ja yleisönähtävyys, MuuMaa- kotieläintarha "talutettavasta siasta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan"

Viihtyisä maaseutumatkailukohde!

Loma-Raiso on täyden palvelun talo joka tarjoaa huoneamajoitusta, tilausravintolan ja juhla- ja kokoustilat. Huonemajoitus kodikkaissa huoneissa. Loma-Raiso tarjoaa myös erilaisia luonto- ja luokkaretkiä.

Loma-Raison erikoisuutena Korsusauna, joka on rakennettu puoliksi maan alle.

Lupsakkaa lomailua

Viihtyisät vuokramökit Hartolassa sopivat niin lapsiperheille kuin vanhemmillekin lomailijoille, myös koirat ja kissat haukutaan tervetulleiksi rentoutumaan luonnonrauhaan. Iso Paljo-järvellä sinun on leppoisaa soudella kuunnellen kesäillan hiljaisuutta tai narrata ahventa luodon kupeesta. Suoraan mökiltä patikoit hetkessä vaikkapa kyläseuran kodalle makkaraa paistamaan. Samalla reissulla saat koppaasi marjat ja sienet.

Luonnonläheisyyttä aidoimmillaan

Hoimelan Tila tarjoaa rauhallista maatila- ja mökkimajoitusta luonnon helmassa, kauiniin Päijänteen läheisyydessä. Paikasta löytyy niin huonemajoitusta kuin järvenrantamökkejäkin sekä erikoisuutena upea, metäsn keskelle rakennettu erähuvila.

Mökki- ja huvilamajoitusta

Vehmas, vesistöinen luonto, kumpuilevat maanviljelysmaisemat sekä harjut luovat upeat puitteet maanläheiseen lomailuun. Yksilöllisesti sisustetut kelohonkamökit ja hirsihuvilat sijaitsevat väljästi 5 km:n pituisella rantaviivalla rauhallisessa miljöössä. Hyvät kalastus-, marjastus- ja sienestysmahdollisuudet. Voit myös vierailla "Ullan Pulla" -galleriassa tai lenkkeillä metsäisillä poluilla.

Tervetuloa Päijänteen rannalle!

Lehmokärki on koulutus-, loma- ja juhlakeskus Päijänteen rannalla. Yritys tarjoaa korkealuokkaisia ja persoonallisia kokoustiloja ja huviloita sekä ohjelmapalveluita.

Alueelta löytyy useita erilaisia saunoja kuten perinnesauna, höyrysauna, savusauna ja lasisauna. Usean huvilan yhteydessä on myös Night Spa-allas. Ohjelmapalveluita on tarjolla RIB-veneilystä ja moottorikelkkailusta luontoretkiin.

Idyllisiä mökkilomia ja hääjuhlia

Aurinkorannassa voit viettää virkistävän ja rentouttavan loman tai juhlia ikimuistoisesti elämäsi tärkeitä asioita. Perheyritys vuokraa laadukkaita mökkejä, huviloita ja juhlatiloja Vääksyssä Vesijärven upealla hiekkarannalla. Tilat ovat Malo -luokiteltuja ja käytössä on Maakuntien Parhaat –laatujärjestelmä.

Aurinkoranta sijaitsee Asikkalassa, 25 km päässä Lahdesta, 30 km päässä Vierumäeltä ja 125 km päässä Helsingistä.

Kosketuksessa luontoon

Loma- ja vapaa-aikaan tarjoamme huviloita, tilaussaunaa ja useita harrastusmahdollisuuksia. Näiden lisäksi pääset tutustumaan luomuviljelyymme ja tilanhoitoon. Tilan kiinteistöt ja luonto luovat parhaat kokousolosuhteet aidolle maaseutukokoukselle. Täällä luonnon helmasssa saavat ruuhkat ja kiireet kyytiä ja täällä vierailusta jää aina hyvä mieli.

1

Tervetuloa Tuhannen Tarinan Taloon

Tuhannen Tarinan Talo on idyllinen matkailutila Luumäellä Kannuskosken kylässä, Kouvolan ja Lappeenrannan välissä. Tarjoamme viihtyisät puitteet lomailuun ja perhejuhlien järjestämiseen. Kokous- ja tykyväelle tarjoamme hiiskumatonta luonnonrauhaa, maittavaa ruokaa ja hyvätasoiset kokouspalvelut illan saunapaketteineen. Järjestämme myös leirikouluja, leirejä ja päiväretkiä sekä aikuis- että lapsiryhmille.

Aitoja mökkielämyksiä

Haapaniemen huvilat tarjoaa kodikasta mökkimajoitusta rauhallisella paikalla Janakkalan seudulla, lähellä Hämeenlinnaa. Mökkihuvilat ovat täysin varusteltuja ja palju lämpiää vieraiden toiveesta. Koko perheen käyntikohteet laskettelukeskus Kalpalinna ja Puuhamaa löytyvät alle 20 minuutin ajomatkan päässä.

Mökkejä omalla uimarannalla!

Loistavat puitteet nauttia mökkeilystä järven rannalla! Hyvin varustelut mökit sijaitsevat kirkasvetisen Pyhäjärven rannalla. Mökit omalla uimarannalla ja veneilymahdollisuudella. Viihtyisissä mökeissä perusvarusteet sekä omat puusaunat.

Passi tullen nääks peremmälle!

Hevossilta on Lounais-Hämeen helmi, vanhaan Forssan Kartanon sivutilan pihapiiriin rakentunut ainutlaatuinen kokous-, virkistys- ja juhlapaikka, retkikohde ja rauhallinen lomanviettopaikka.

Hevossilta on avoinna ainoastaan ennakkovarauksesta lukuun ottamatta vuosittain järjestettävää Saunojen yö –tapahtumaa ja joulun alla avautuvaa tunnelmallista Joulupuotia.

Tervetuloa Hauhoon!

LomaTapola tarjoaa maijoitusta neljässä korkeatasoisessa rantahuvilassa Hauhon vesistöreitin varrella. Ympärivuotiset lomahuvilat on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin ja jokaiseen huvilaan kuuluu soutuvene.

Tervetuloa Paijan tilalle!

Isolla ja kauniilla pihamaalla, viihtyisissä majoitustiloissa sekä kokous- ja juhlasalissa vieraat nauttivat olostaan upeassa maaseutumaisemassa. Paijan tilalla voit viettää aidon loman tai järjestää unohtumattomat, suuretkin kesäjuhlat sekä onnistuneet kokoukset! Täällä voit nauttia saunaillasta isommassakin porukassa ja pulahtaa välillä uima-altaaseen. Läheltä löytyy lisäksi esimerkiksi golf- ja ratsastusmahdollisuuksia.

Tervetuloa perheeseen!

Iloranta on rentoutumista, virkistystä ja iloa juuri Sinulle ja Sinun seurallesi. Tarjolla on maanmainiota ruokaa, maaseudun rauhaa, välitöntä tunnelmaa, monipuolista liikuntaa ja iloista palvelua niin lomalle, kokoukseen, leirikouluun kuin senioreillekin.

Iloranta on vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys, johon vieraat palaavat vuodesta toiseen uudelleen.

Tasokkaita hirsimökkejä!

Leppäniemen Hirsihuvilat tarjoaa monipuolisia palveluita lomailuun, virkistäytymiseen, kokouksiin ja tilaisuuksiin. Majoitusmuotona on korkeatasoiset ja ympärivuotiset hirsimökit. Leppäniemen Hirsihuviloiden erikoisuutena löytyy keskiaikaiseen tyyliin rakennettu ja sisustettu Härkälinna. Huvilat sijoittuvat kirkkaan ja puhtaan Iso-Roineen rannalle.

Tervetuloa Mikkelän tilalle!

Mikkelän matkailumaatila sijaitsee maaseudun rauhassa ja se tarjoaa aamiaismajoitusta ja kokous- ja juhlatiloja. Alueen lähistöllä on hyvät retkeilymahdollisuudet. Kesäaikaan ponit laiduntavat tilan maisemanhoitoaluetta.

Juhlan aatelia ympäri vuoden!

Moision Kartano tarjoaaa asiakkailleen historiaa, kulttuuria, majoitusta ja ruokamatkailua ympäri vuoden! Kartano tarjoaa juhlapalveluita erilaisiin tilaisuuksiin. Moision Kartanossa järjestetään myös tapahtumia ja näyttelyitä.

Luonnollisesti Jaalassa!

Lähellä upeita luontokohteita Repoveden kansallispuistoa, Unescon maailmanperintökohde Verlan tehdasmuseota ja Heisanharjun ulkoilualuetta. Monipuolisten nähtävyyksien lisäksi maatila tarjoaa erinomaisen ympäristön vaikkapa kalastukseen. Navetanvintillä voi puolestaan viettää romanttiset häät tai syntymäpäiväjuhlat. Matkailun lisäksi tilalla harjoitetaan mansikanviljelyä. Luonnonkauniissa miljöössä viihtyvät kaikki!

Tervetuloa Lomakiven tilalle!

Lomakiven matkailutila tarjoaa majoitusta sekä kokous- ja juhlatilaisuuksia. Majotusta hirsitaloissa sekä hostellihuoneissa. Vanhan viljatilan sydän on museoviraston suojelema maalaistalo, jossa toimii maalaisravintola tilauksesta. Tilan hirsisten majoitustalojen yhteyteen on mahdollisuus vuokrata palju.

Tervetuloa Mustilan viinitilalle!

Mustila Viini on tilaviiniyritys ja tilalta löytyy Viinitupa ja Viinipuoti, joista voi ostaa tilan omia tuotteita ja elintarvikkeita. Viinituvassa on tarjolla mm. ruokailuja, kahvituksia ja viinimaistiaisia tilauksesta ryhmille.

Jännittävämpi maatilakokemus!

Aholafarm on Haminassa toimiva perheyritys toimenkuvanaan perinteisen maatalouden ohella maaseutumatkailu erilaisin ohjelmapalveluin. Tarjolla on mm. rallikyydityksiä, offroad-ajeluita, metsäretkiä ja hevosajeluja. Aholafarmilla onnistuu niin tyky- ja virkistyspäivät kuin kokouspaketitkin. Kaikkiin Aholafarmin kautta järjestettyihin ohjelmiin on tilattavissa myös ruoka- ja kahvipalvelut. Tervetuloa!

Monipuolista maatilamatkailua

Idyllisellä wanhalla Pohjantilalla voi järjestää monipuolisesti esimerkiksi massatapahtumia, leirejä, kokoontumisia sekä juhlia luonnon keskellä ympäri vuoden.

Suolaiset ja makeat herkut valmistetaan paikan päällä. Sauna takkahuoneella tai savusauna ja lampeen pulahdus on kesäinen kohokohta tapahtumalle. Läheisiä palveluita mm. keilahalli, minigolfrata sekä uimala.

Keskellä kansallismaisemaa!

Loistava kulttuuri- ja historiakohde Aurajoen rannalla. Koskipirtti on suosittu juhla- ja kokoustalo, samasta pihapiiristä löytyy myös museo. Museoksi kunnostettu vanha meijeri tarjoaa teemoittain jopa 2000 esineen kokoelma. Tässä kulttuurimatkailukohteessa vanhat talonpoikaisesineet ovat aidossa miljöössä esillä.

Unelmia Saaristossa

Idyllisellä paikalla saaristossa sijaitsevissa Fallinrannan Lomamökeissä matkailija pääsee rentoutumaan kaupungin vilinästä meren ja luonnon rauhaan. Rakkaudella sisustettuja mökkejä voi vuokrata lyhyeksi ajaksi tai tehdä omistajien kanssa jopa vuosien soipimus. Nauti kupponen kahvia aurinkoisella terassilla, katso ihanan sinistä merta ja hengitä puhdasta ilmaa - unohdat takuulla kaikki huolet ja stressit.

Tervetuloa nauttimaan!

Louhisaaren Kartano tarjoaa majoitusta, kahvila- ja ruokapalveluita sekä kokous- ja juhlapalveluita meren rannalla. Majoitusta mukavasti varustelluissa huoneissa ja huoneistoissa. Kartanon yhteydessä toimii myös lahjapuoti.

Kartanon erikoisuutena on Louhisaaren linna 1600-luvulta joka toimii museona.

Tervetuloa viehättävään miljöön!

Loma-Rantala on ajanmukaisesti kunnostettu viehättävä vanha hirsirakennus rauhallisessa ja elävässä maalaismaisemassa lähellä merenrantaa. Majoituspalveluna useita lomamökkejä. Aluuella on erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn, uintiin ja kalastukseen.

Maaseutumatkailua Pornaisissa!

Metsä-Hovin Tilalla voit majoittua, saunoa, kokoustaa sekä järjestää erilaisia leirejä ja kursseja. Majoitustiloja päärakennuksen ja aitan huoneissa. Tila tarjoaa korkealuokkaiset ja hyvin varustellut huoneet. Tilalta löytyy hyvät leiritilat ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Rentoudu luonnon keskellä!

Majoitus-, kokous-, juhlapalveluita sekä pitopalvelu aidossa maaseudun rauhassa. Tilalla on historiaa jo 1400-luvulta asti. Majoitustilat kodinomaisessa varustellussa vierastalossa. Kartano tarjoaa myös kaikki mitä tarvitset virkistyspäivien ja kesäretkien toteuttamiseen.

Tervetuloa Vihteljärven rannalle!

Niinirannan lomamökit tarjoaa majoitusta luonnonkauniin

Vihteljärven rannalla. Varustelluissa mökeissä on oma ranta ja soutuvene sekä grillikota sekä vuokraan kuuluu Vihteljärven kalastuskunnan kalastuslupa. Mökit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Majoitusta - Juhlia - Kokouksia

Ilmaristen Matkailutila sijaitsee Varsinais-Suomen sydämessä, vain 9 km:n päässä Turun keskustasta. Tilalla pystyy aistimaan vanhan talonpoikaismiljöön sekä nauttimaan nykypäivän mukavuuksista ja palveluista. Tunnelmallinen maalaismiljöö luo puitteet ikimuistoisiin hetkiin. Onnistunut tapahtuma edellyttää laatua, kokemusta ja hyvää palvelua – täältä saat ne kaikki. Tervetuloa!

...ja juhlasi muistetaan!

Ison talon keikkakeittiö suunnittelee ja hoitaa häiden, merkkipäivien, karonkkien sekä muiden perhe- ja yritysjuhlien tarjoilut. Keikkakeittiöstä saat noin viikon toimitusajalla kahvileivät, tiukan paikan tullen kakku pyöräytetään parinkin päivän varoitusajalla. Suolaiset syötävät saat myös viikon kuluttua tilauksesta. Ruokailun kannalta haastavaa tilaisuutta suunnittelevan kannattaa muistaa tehdä tilaus hyvissä ajoin.

Kakskerran Hirvilampi

Turun lähistöllä sijaitseva Hirvilampi tarjoaa upeat kokous- ja juhlapuitteet lammen rannalla. Hirvilampi on vuokrattavissa sekä arkisin että viikonloppuisin ympäri vuoden. Rakennamme tunnelman ja puitteet teidän päiväänne toivomusten mukaan. Hyödynnä ammattitaitomme ja kokemuksemme! Paikasta löytyy mm. monikäyttöinen huvilarakennus, paviljonki, laavu, sauna ja grillihuvimaja ja rakennuksiin sekä terasseille on esteetön kulku.

Koe aito saaristo!

Taattisten Tilalla voit majoittua historiallisissa Pakarirakennuksessa tai Hilman tuvassa, kodassa metsän siimeksessä tai tilan uudenaikaisissa mökeissä. Tilalla ja sen läheisyydessä voit esimerkiksi tutustua monenlaisiin tilan eläimiin, retkeillä, nauttia savusaunasta, veneillä ja uida. Täällä järjestät myös räätälöidyt kokous- ja asiakastilaisuudet sekä upeimmat juhlat, joihin tarjoilut hoitaa tilan oma ravintolakeittiö.

Makuja, muistoja, matkailua

Katiskanmäelle voit tulla majoittumaan mökkiin, huoneeseen tai leirintäalueelle tai järjestää unohtumattomat juhlat tanssi- ja juhlatalo Firapelissä. Juhlatalossa järjestetään kesän aikana muutamat tanssitkin! Kannattaa lisäksi poiketa Katiskanmäen Kahvila Katiskassa, josta saat myös leivonnaiset ja ateriapalvelut tilauksesta, sekä hurmaavassa käsityöpuoti Mormuskassa.

Viinitila meren rannalla

Tammiluoto on omena- ja viinitilan lisäksi matkailukohde sekä monituisten juhlien ja kokousten pitopaikka. Viinituvassa järjestetään maistajaisia ja pienempien ryhmien kokouksia tai juhlia. Kesäaikaan tupa on auki joka päivä ja tarjolla on viinien, liköörien ja muiden juomien lisäksi kahvia ja pientä purtavaa. Tunnelmalliset tilat ovat kesähäiden viettoon täydellinen paikka! Lisäksi saunalla voi järjestää noin 15 hengen tilaisuuksia.

Kolmen aatelissuvun kartano

Hämeen Härkätien varrella sijaitseva empiretyylinen Koskenkartano tarjoaa viehättävät, vanhanajan henkeen kunnostetut tilat nykypäivän mukavuuksilla ja tekniikalla maustettuna. Koskenkartanossa on mahdollisuus viettää arkea ja juhlaa; kokouksia, koulutuspäiviä, virkistyspäiviä, perhejuhlia. Tilalta saa majoitusta, ruokailu- ja saunapalveluita jopa hunajakylvyn kera. Läheltä löytyy myös upea Paimionjoen uimaranta. Tervetuloa!

Majoitus, juhlat, kokoukset

Rantahuviloita ja saunamökkejä luonnonkauniissa saaristossa Varsinais-Suomen maalaismaisemassa. Särkisalon kuuluille kalavesille pääset kätevästi Ylöstalon vuokraveneillä. Villa Meri tarjoaa uudet, viihtyisät tilat häiden ja perhejuhlien viettoon. Myös hyvät puitteet merelliseen kokouspäivään. Vuokrattavissa siirrettävä palju. Lisäksi uusi alppihuoneisto Levillä vuokrattavissa!

Herkullista ruokaa maaseudulla

Voitte nauttia vanhassa yksityiskodissa kokous-, edustus-, koulutus- ja juhlatilaisuuksistanne, jotka räätälöidään toiveidenne mukaan eri vuodenajat huomioiden. Tilojen lisäksi tarjoamme toiveidenne mukaista herkullista kotiruokaa. Järjestämme yrityksille ja yksityisille juhlapalveluita. Tilan uusi 60-80 hengen paviljonki on käytössä ympäri vuoden. Tilauksesta saatavana erilaisia tanssiorkestereita ja oppaita retkille.

Luonto parhaassa paketissa

Tilauksesta auki ympäri vuoden. Laadukas ja rauhallinen paikka lomailla, viihtyä, järjestää kokouksia ja virkistyspäiviä tai vaikka polttareita! Erilaisia ryhmätapahtumia varten valmiita ohjelmapaketteja, joita voi myös muokata mieleisekseen. Mm. upeat saunatilat järven rannalla ja alueen kattavin aktiviteettitarjonta takaavat viihtymisen. Esimerkkiaktiviteetteja: laavuelämykset, segway-ajokisat ja "kertausharjoitus" -liikuntapäivä.

Täyden palvelun paratiisi

Paratiisisaarella järjestät tasokkaat kokoukset ja koulutukset, häät ja muut juhlat sekä tunnelmalliset edustus- ja virkistystilaisuudet. Majoitus kauniissa Huvila Auringossa. Rentoutumiseen savusauna ja lämminvesialtaat. Muita aktiviteetteja esimerkiksi charter- ja veneretket sekä muut risteilyt, venejettisafarit, melonta sekä erilaiset ohjatut liikunta-aktiviteetit. Tarjolla myös erilaisia paketteja - jokaiselle jotakin.

Tunnelmallinen ja monipuolinen

Tyylikäs juhlasali sopii niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin. Kartanoravintola palvelee päivittäin keväästä syksyyn, talvikaudella tilauksesta. Kokous- ja juhlakabinetit kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Kartanomuseoon ja taidenäyttelyihin kannattaa myös tutustua! Wiurilan Golf & Country Club tarjoaa elämyksiä lajin ystäville ja pienessä hostellissa majoitut viihtyisästi. Hevostalli toiminnassa ympäri vuoden.

Rauhallisessa maalaisympäristössä!

Leipyölin matkailumaatila tarjoaa tupamajoitusta, kokous- ja ruokapalveluita sekä aktiviteettejä. Kodikkaita tupia löytyy erikokoisia. Aktiviteetteinä maatila tarjoaa mm. kalastusta, marjastusta, veneilyä, melontaa ja hanhijahteja. Leipyölin pihapiirissä on viihtyisä lampi ja tilalta löytyy erikoisuutena Ylämaankarjaa. Kokoustiloissa perus kokousvarustelu.

Onnellisten eläinten koti ♥

Kanniston Kotieläntila on Alastarolla sijaitseva suosittu koko perheen vierailukohde. Tila tarjoaa hyvät mahdollisuudet ruokailuun (mm. täysihoito), majoitukseen, saunomiseen, monenlaisten ohjelmien ja aktiviteettien järjestämiseen sekä kokouksiin. Tilalta löytyy erilaisia eläimiä vieraiden ihmeteltäväksi, myös eksoottisempia vaihtoehtoja. Halutessaan matkailija voi lisäksi kokeilla eri maatilan toimintoihin liittyviä aktiviteetteja.

Hengähdä Härkätien varressa!

Kökkön lomamökit ja leirintäalueelta löytyy lomamökkejä, leirintäalue, aittabaari sekä maatila. Pihan aittabaari soveltuu mainiosti erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Mukavuuksilla varustellut mökit sijaitsevat omalla tontilla järven rannalla. Matkailuajoneuvo- ja leirintäalueella nykyaikaiset huoltotilat sekä puistomainen ympäristö. Kökkön kievarissa on kestitty jo 1700-luvulla.

Saariston Rengastien helmiä

Ketarsalmen Kievari sijaitsee Saariston Rengastien varrella. Ketarsalmen Kievari kestitsee 100 vanhojen graniittiseinien lumoavassa tunnelmassa arkisista pikkutapahtumista elämän tärkeimpiin juhliin; syntymäpäivät, häät, sukukokoukset, pikkujoulut ym. Ryhmille ruokailuja sekä kokous-ja kalastuspaketteja (A-oikeudet). Paikassa tarjotaan lounasta joka päivä ja vierailijat voivat majoittua täysin varustetuissa huoneissa.

Korkeatasoista maaseutulomailua

Seeterin kartanolla on vuokrattavana ympäri vuoden kahdeksan viihtyisää, hyvin varusteltua huvilaa, joista kuusi sijaitsee rannalla. Kartano on myös toimiva maa- ja metsätila. Lapsillekin sopiva yhteisranta sekä leikkitarha keinuineen ja leikkimökkeineen ovat kaikkien asiakkaiden käytössä. Lisäksi neljän kilometrin pituinen vaihtelevamaastoinen reitti "SeeteriSport" tarjoaa mahdollisuuden vaikka sauvakävellä tai maastopyöräillä!

Muistoja rakentamassa

Kavalton tila on keskiajalta saakka toimnut maatilana kauniissa maalaisympäristössä, Piikkiönlahden rannalla, vain kivenheiton päässä Turusta. Tila on idyllinen juhlapaikka, jossa perinteinen maanviljely sekä juhla- ja pitopalvelutoiminta kulkevat käsi kädessä. Täältä löytyy eri kokoisia juhla- ja kokoustiloja, aina romanttisesta Navetan vintistä metsälammen rannalta olevaan savusaunaan saakka.

Aitoa kartanotunnelmaa

Tervetuloa Härkälän kartanoon, kauniiseen ympäristöön Kirkkojärven rannalle viettämään tunnelmallisesta juhlaa, kokousta tai retkipäivää. Autamme juhlasuunnittelussa ja tarjoamme upeat puitteet sekä sujuvat järjestelyt ruokailuineen/kahvituksineen.

Järjestämme ryhmille opastetut kartanon historiikki- ja esittelykierrokset. Lisäksi tarjolla on kartano- ja huvilamajoitusta yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa sekä perinteinen pihasauna

Kesäjuhlia ja kokouksia

Suosittu kesäjuhlien viettopaikka! Rauhallisessa Askolassa sielu lepää. Valtioneuvoston suojelukohteen kartanon ja ratsutilan historia alkaa jo 1500-luvulta. Kokous- ja koulutustilaisuuksia varten erikokoisia huoneita, jonka lisäksi keittiö tarjoaa maalaisruokia sekä kahvitilaisuuksia ryhmille. Uutuuksia ovat morsiussviitti sekä maatalous- ja apteekkimuseo.

Perinteikästä maalaisromantiikkaa

Myllyniemessä vanhan raamisahan tiloihin on tehty perinteitä kunnioittaen ainutlaatuiset ravintola- ja kokoustilat sekä vierashuoneet. Myllyniemi räätälöi asiakkaille toiveiden mukaan valmennukset, tilaisuudet ja aktiviteetit.

Myllyllä järjestetään myös erilaisia inspiroivia kursseja ja erilaisia tapahtumia.

Historiaa ja saariston maisemia

Degerbyn Igor-museossa käsitellään jännittävän jakson Suomen historiassa, jolloin Suomi vuokrasi 1000 km2 suuren alueen Neuvostoliitolle, eli Porkkalan vuokrakauden. Tule museoon kuulemaan lisää yksityiskohtia! Degerbyssä on myös muutakin tekemistä koko perheelle; mm. Neuvostoliittolainen bunkkeri, kaunis kivikirkko, upea saaristossa sijaitseva Kopparnäsin virkistysalue ja hauska kotieläintila Lomamäen lemmikkipuisto.

Matka Maalle on Suomen suurin maaseutumatkailuun keskittynyt media.

Tältä sivustolta löydät maaseutumatkailun parhaat tuotteet ja palvelut - tutustu kohteisiimme!